Logo
Print this page

Οι κάρτες μέλους της Καβάλας

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης των καρτών μέλους για τη νέα σεζόν.

Την έναρξη της διάθεσης των καρτών μέλους για την φετινή αγωνιστική περίοδο με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου ανακοίνωσε την Πέμπτη (8/10) η Καβάλα.

Οι κάρτες μέλους θα αντιστοιχούν σε κάρτες είσοδου σε οποιαδήποτε θύρα, όπως αναφέρει η Π.Α.Ε. Καβάλα, εν αμανονή της απόφασης εισόδου φιλάθλων στα γήπεδα από την κυβέρνηση. Παράλληλα, θα διατίθενται και μάσκες με κεντυτό το λόγοτυπο της ομάδας. Αναλυτικά:

«Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των καρτών μέλους. Οι κάρτες μέλους θα διατίθενται για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας και με τις οποίες ο κάτοχος τους θα έχει ανταποδοτικά εκπτώσεις σε επιχειρήσεις* που θα συνεργαστούμε την φετινή χρονιά. Επίσης μόλις ανακοινωθεί από την κυβέρνηση η πρόσβαση φιλάθλων στο γήπεδο οι κάρτες μέλους θα αντιστοιχούν σε κάρτες εισόδου σε οποιαδήποτε θύρα. Για ακόμη μια φορά χρειαζόμαστε την έμπρακτη στήριξή σας , που έχετε αποδείξει τα τελευταία χρόνια και σας ευχαριστούμε για αυτό.

Παράλληλα σας ενημερώνουμε και για την διάθεση μασκών πολλαπλών χρήσεων με κεντητό το λογότυπο της ομάδας μας. Το χορηγικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σημεία διάθεσης: Γραφεία ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965 ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 2 ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ ΨΑΡΡΩΝ 6

Τηλέφωνο επικοινωνίας : Αλίκη Μέρμηγκα 6945236331 πρωινές ώρες».

Last modified onΠέμπτη, 08 Οκτώβριος 2020 18:27
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr