Καρέ ενίσχυσης ο ΑΟΚ

Στην Καβάλα οι Κολλαράς, Γεωργακόπουλος και οι δανεικοί από Ξάνθη Τενεκές, Σταθάκης.

Την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών οι δύο εκ των οποίων έρχονται με τη μορφή δανεισμού από την Ξάνθη, ανακοίνωσε η Καβάλα. Πρόκειται για τον 25χρονο Αριστοτέλη Κολλαρά από τον Ιωνικό, τον 21 ετών μέσο Κώστα Γεωργακόπουλο από την Κέρκυρα και τους Δημοσθένη Τενεκέ, Παναγιώτη Σταθάκη από τον ΑΟΞ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές :

Αριστοτέλης Κολλαράς γεννημένος 31/12/1995 στην Καβάλα. Ο Άρης αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της άμυνας και ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από την Ξάνθη και συνέχισε σε Παναργειακό , Αήττητο Σπάτων και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Ιωνικό.

Γεωργακόπουλος Κωνσταντίνος γεννημένος 15/02/1999 στο Ρίο Αχαΐας αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και ξεκίνησε από την Δόξα Μανωλάδας από όπου πήρε μεταγραφή για την ΑΕ Λάρισα και στην συνέχεια σε Πανηλειακό , Ερμιονίδα και πέρσι στην Κέρκυρα.

Επίσης η ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965 ανακοινώνει τον δανεισμό των Τενεκέ Δημοσθένη, κεντρικός αμυντικός γεννημένος 03/01/2001 στην Ξάνθη και Σταθάκη Παναγιώτη , Τερματοφύλακας γεννημένος 23/07/1997 στην Αλεξανδρούπολη από τον ΑΟ Ξάνθη και ευχαριστεί τους ανθρώπους του ΑΟ Ξάνθη για την άψογη συνεργασία».

Last modified onΤετάρτη, 07 Οκτώβριος 2020 19:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep