Logo
Print this page

Η μία στον αφρό, η άλλη στο βυθό!

Η Καβάλα νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Καλαμάτα και την έσπρωξε ακόμη πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Κακοί οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν την Καβάλα, οι οποία είχε δύο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τον Ορφανίδη (35') και τον Γαβριηλίδη.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και αποφασισμένοι να πετύχουν ένα γκολ, που θα τους καθιστούσε φαβορί για τη νίκη. Στο 47' κεφαλιά του Μαρκόπουλου (από κόρνερ του Ορφανίδη) σταμάτησε στο δοκάρι και στο 49' έπειτα από σέντρα του Λάζαρου Ορφανίδη και εντυπωσιακό σουτ του Μαϊδανού έγινε το 0-1!

Η Καλαμάτα δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και βλέπει πλέον δυσοίωνο το μέλλον της στην κατηγορία, αντίθετα με την Καβάλα, που έφτασε τους 33 βαθμούς και ελπίζει ακόμα για τη 2η θέση.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Στεφανάκος, Τόλι, Κωνσταντινόπουλος, Γκιοατά, Τριποτσέρης, Ζαχαρόπουλος, Τριανταφυλλάκης (78′ Πανάγου), Αλεξόπουλος, Ιντρίσι (29′ λ.τ Πετσίτης – 59′ Τιάγκο), Οσμάναγκιτς, Νατσιόπουλος.

ΑΟΚ (Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Λ. Ορφανίδης (84′ Αρναούτογλου), Μαϊδανός, Κουτσούμπας, Στίκας, Κέρθι, Γαβριηλίδης, Π. Ορφανίδης, Καθάριος (64′ Β. Παπαδόπουλος), Σκαθαρούδης (77′ Παπαστεριανός), Μαρκόπουλος.

Last modified onΚυριακή, 23 Φεβρουάριος 2020 17:32
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr