VAR-εμενοι
"Θα κάναμε μια τρύπα στο νερό". είπε ο "Νώε" της SL2. Ευτυχώς έφτιαξαν πρωτάθλημα υπόδειγμα και πάλι

Τι λένε στην Καβάλα για Χατιτάντζι

Ανακοίνωση την οποία υπογράφουν οι κ.κ. Αντωνίου και Βακιρτζής εξέδωσε η Ερασιτεχνική Καβάλα, σχετικά με το ενδιαφέρον του Άλεξ Χατιτάντζι να εμπλακεί στα διοικητικά του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εδώ και χρόνια όλοι μας παλεύαμε για να ανεβεί σε επαγγελματική κατηγορία η αγαπημένη μας ομάδα, με την ελπίδα ότι θα βρεθεί κάποιος οικονομικά ισχυρός για να μπορέσει επιτέλους να αποκτήσει προοπτική και στέρεες βάσεις. Οι πιθανότητες για να βρεθεί ξέραμε πως ήταν ελάχιστες. Κι όμως τελικά βρέθηκε όχι απλά ένας οικονομικά ισχυρός αλλά κάποιος με 250.000.000$ περιουσία(με βάση έγκυρες οικονομικές εφημερίδες) που ο οικονομικός κολοσσός Ernst & Young χαρακτήρισε το 2015 ως έναν από τους επιχειρηματίες της χρονιάς! Οι προοπτικές όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για το νομό μας είναι πολύ μεγάλες και θα είναι μεγάλο κρίμα να χάσουμε την ευκαιρία και να κοιτάμε πάλι με τα …κιάλια αν ο ίδιος αποκτήσει άλλη ομάδα.
Η διαδικασία μεταβίβασης σαφώς και είναι σχετικά χρονοβόρα αλλά αυτό δεν είναι πραγματικό πρόβλημα, μιας και υπάρχουν και τα προσύμφωνα-μνημόνια συνεργασίας. Άλλωστε μέχρι χθες η ΠΑΕ διαβεβαίωνε ότι δεν έχει κάτι γραπτό στα χέρια της και δεν αναφέρθηκε ποτέ στις συζητήσεις ότι το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη. Αυτό το θέμα δεν προβλημάτισε ποτέ, ούτε καν όταν οι ίδιοι τους …ανακάλυψαν και ενδιαφέρον Αυστραλού επιχειρηματία.
Είναι λάθος λοιπόν τα συγκεκριμένα επιχειρήματα, είναι λάθος μεγάλο να καλεί η ΠΑΕ τον ενδιαφερόμενο να ξεκινήσει διαδικασίες έγκρισης στην ΕΕΑ, κάτι που ως γνωστό δεν μπορεί να γίνει χωρίς έγγραφο συμφωνίας απόκτησης των μετοχών. Όπως επίσης είναι λάθος να αναφέρεται στο χθεσινό δελτίο τύπου της ΠΑΕ ότι έγινε γενική συνέλευση μετόχων, και ξεκαθαρίζουμε ότι δεν κληθήκαμε σε καμία εξ αυτών μέχρι τώρα, και με μονομερή απόφαση της δεν έχουμε καν εκπροσώπηση στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΟΚ!
Οι στιγμές απαιτούν σοβαρότητα και υπευθυνότητα με μόνο γνώμονα το καλό της ιστορικής μας ομάδας, και υπό τον φόβο να χαθεί μια ιστορική ευκαιρία για την οποία όλοι θα μετανιώσουμε.
Κάνουμε έκκληση σε όλους τους δημόσιους φορείς που διαχρονικά στηρίζουν την ομάδα και γνωρίζουν το βεληνεκές του επιχειρηματία να πάρουν θέση.
Κάνουμε έκκληση στον κ.Haditaghi να μην αποσύρει το ενδιαφέρον του, να μην στραφεί αλλού και να καταθέσει άμεσα πρόταση για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στις 240.000€ που θα ολοκληρωθεί με το τέλος του πρωταθλήματος.
Θέλουμε άλλωστε να πιστεύουμε ότι όταν …παίρνεις αποφάσεις «καρδιάς», τότε δεν πουλάς αλλά προσφέρεις τις υφιστάμενες μετοχές.

Last modified onΤετάρτη, 05 Φεβρουάριος 2020 11:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.