Logo
Print this page

Καβάλα: Ομάδα και κόσμος πρότυπο!

Η ΠΑΕ Καβάλα αποθεώνει τον φίλαθλο κόσμο του τόπου, τον Παύλο Δερμιτζάκη και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις πιο θερμές ευχαριστίες της στον Καβαλιώτικο φίλαθλο κόσμο ο οποίος δυναμικά ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα μας, έδωσε πολύ δυναμικό παρών στο μεγάλο ντέρμπι με την ΠΑΕ Τρίκαλα και με ήθος στήριξε μέχρι το τέλος την προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας για την κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης.

Βέβαια την ίδια ώρα θέλουμε να δηλώσουμε ότι μόνο υπερήφανοι αισθανόμαστε, βλέποντας από μέρα σε μέρα, από αγωνιστική σε αγωνιστική, την ομάδα που οραματιζόμαστε, να προοδεύει, να αποτελεί το καμάρι όλου του νομού Καβάλας και να δέχεται δημόσια τα συγχαρητήρια από κάθε γωνιά της χώρας μας.

Μία ομάδα η οποία αποτελεί πρότυπο όχι μόνο για τον άψογο τρόπο που λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα (διοικητικά, αγωνιστικά, τμήματα υποδομής), για τις γερές βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται η όλη προσπάθεια μας, περισσότερο βέβαια για την υγεία που βγάζει, για το ήθος που εκπέμπει και για την κατά γενική ομολογία, αξιοπρεπή στάση και σεβασμό που προσδίδουμε σε κάθε ποδοσφαιρικό αντίπαλο μας, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και μακριά από αυτό.

Ως διοικητικό συμβούλιο της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, και ως μέτοχοι της, πιστεύουμε ακράδαντα ότι όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν την ομάδα μας, είναι αποτέλεσμα της απεριόριστης διάθεσης μας να προσφέρουμε και να συμβάλουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να κάνουμε το όραμα πράξη ώστε να καμαρώσουμε όλοι μαζί, τον Α.Ο.Κ. εκεί που πραγματικά αξίζει και πρέπει να αγωνίζεται.

Βέβαια πρέπει να τονίσουμε ότι η υπερηφάνεια μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν στο «τιμόνι» της ομάδας μας βρίσκεται ο ικανότατος προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης, «κόσμημα» κατά γενική ομολογία στο ελληνικό ποδόσφαιρο πλαισιωμένος από τους ικανούς συνεργάτες του και οι οποίοι μοχθούν όλοι μαζί για το αγωνιστικό τμήμα.

Η εμπιστοσύνη μας στα πρόσωπα τους είναι απεριόριστη, όπως απεριόριστη είναι και η  εμπιστοσύνη μας στο σύνολο των ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας, δεδομένης της όλης προσφορά τους αλλά και της αξιοπρόσεκτης συμπεριφορά τους εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να σημειώσουμε ότι είναι γεγονός ότι η ομάδα μας δίνει ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα αφενός στην άριστη λειτουργία των τμημάτων υποδομής που διατηρούμε αφετέρου δε στην ανάδειξη και αξιοποίηση των ταλέντων και ενδεικτικό είναι ότι στο ντέρμπι με την ΠΑΕ Τρίκαλα αγωνιζόταν 6 νεαροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές ως βασικοί που κατάγονται από το νομό Καβάλας.

Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965

Last modified onΔευτέρα, 03 Φεβρουάριος 2020 16:34
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr