Η μία... γκίνια, ο άλλος... Γκίνη!

Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Καβάλα και Ασπρόπυργος, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Football League.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, αλλά κακό ποιοτικά, με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Ο Ασπρόπυργος δημιούργησε τις προϋποθέσεις να προηγηθεί, αλλά οι αμυντικοί της Καβάλας πρόλαβαν στο 2' τον Ζγκούρι και στο 24' τον Γκατζολάρι.

Στην επανάληψη, η Καβάλα ήταν καταιγιστική ανά διαστήματα, αλλά της έλειψε η τύχη στο τελείωμα των φάσεων και φυσικά έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, Παναγιώτη Γκίνη, ο οποίος βρέθηκε σε καταπληκτική μέρα.

Σε διάστημα 10 λεπτών (55'-64'), ο πορτιέρε της ομάδας της Δυτικής Αττικής "είπε όχι" σε τέσσερις επικίνδυνες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν στα καρέ του.

Η Καβάλα πίεσε και έχασε άλλες δύο ευκαιρίες. Στο 73' σε σέντρα του Μαϊδανού, ο Καθάριος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Γκίνης απομάκρυνε σε κόρνερ. Και στο 89' έπειτα από κόρνερ του Σουλεϊμάν Οκάν και γυριστή κεφαλιά του Μαρκόπουλου, ο Γκίνης κράτησε το μηδέν για την εστία του.

ΚΑΒΑΛΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Παπαστεριανός, Μαρκόπουλος, Μελισσόπουλος (82' Οκάν), Κέρθι, Θωμαΐδης, Ορφανίδης (70' Καθάριος), Μαϊδανός, Κουτσούμπας, Παπαδόπουλος.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκίνης, Νικολακάκης, Φιλίποβιτς, Ζώνας, Σταγάκης, Κόσεφ (83' Φράγκος), Γκατσολάρι, Μπαξεβάνος, Σρέτσκοβιτς, Ζγκούρι (68' Μίλιτς), Κάκκο.

ΚΑΒΑΛΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Παπαστεριανός, Μαρκόπουλος, Μελισσόπουλος (82' Οκάν), Κέρθι, Θωμαΐδης, Ορφανίδης (70' Καθάριος), Μαϊδανός, Κουτσούμπας, Παπαδόπουλος.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκίνης, Νικολακάκης, Φιλίποβιτς, Ζώνας, Σταγάκης, Κόσεφ (83' Φράγκος), Γκατσολάρι, Μπαξεβάνος, Σρέτσκοβιτς, Ζγκούρι (68' Μίλιτς), Κάκκο.

Last modified onΣάββατο, 18 Ιανουάριος 2020 17:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep