«Πιστεύαμε στη νίκη»

Στη σωστή στρατηγική που ακολούθησαν οι παίκτες του και πήραν τη νίκη, στάθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Πανευτυχής ήταν ο Παύλος Δερμιτζάκης για τη νίκη του ΑΟΚ επί της Καλαμάτας και κυρίως για την αντίδραση των παικτών του. Ο τεχνικός της Καβάλας έπλεξε και το εγκωμιο του Μαρκόπουλου για το γκολ που πέτυχε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη:

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει καλό ρόστερ και καλό προπονητή. Εχει υψηλούς στόχους και ερχόταν από αρνητικά αποτελέσματα αλλά έχει παίκτες με προσωπικότητα οπότε θα θέλανε την αντίδραση. Δουλέψαμε πάνω στο παιχνίδι όσο μπορούσαμε καλύτερα για να συνδυάσουμε καλή εμφάνιση με νικηφόρο αποτέλεσμα.

Προερχόμασταν από αρνητικό αποτέλεσμα στην Ιεράπετρα όπου έγινε καλή προσπάθεια.

Στο Α` μέρος έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι όσον αφορά την κατοχή αλλά εμείς δεν πατούσαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Δεν βγάζαμε παίκτες στο επιθετικό κομμάτι. Από την άλλη ο αντίπαλος πέτυχε γκολ και έκανε δυο ευκαιρίες που θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι. Προσθέτουμε και την αποβολή του Παπαστεριανού. Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για μας.

Συζητήσαμε με τα παιδιά στο ημίχρονο τι μπορούμε να κάνουμε για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Το μέλημα ήταν να μην δεχτούμε άλλο γκολ. Αλλάξαμε τον σχηματισμό, παίξαμε με δυο παίκτες μπροστά.

Με τις αλλαγές που έγιναν ήμασταν κυρίαρχοι στο β` μέρος. Πετύχαμε ένα γκολ στο 82` που μας έδωσε τη δυνατότητα να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, κάτι το οποίο έγινε. Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Μεγάλη νίκη με τον τρόπο που ήρθε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα.

Είναι νίκες που σε δυναμώνουν σαν ομάδα και δημιουργούν πίστη και ικανότητα. Δεν το πιστεύαμε μόνο εμείς, δεν το πιστεύανε μόνο τα παιδιά αλλά το πίστευε και ο κόσμος. Έπαιξε σημαντικό ρόλο ο κόσμος στο να γυρίσουμε το ματς και να πετύχουμε μια νίκη που μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε ψηλά. Συγχαρητήρια σε όλους. Είναι μεγάλη ομάδα η Καλαμάτα και είχα την τιμή να φορέσω τη φανέλα της και εύχομαι να βρει τα βήματα της. Ηταν πολύ όμορφο για μας σήμερα. Τιμή και δόξα στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο.

Ο Μαρκόπουλος τα έχει αυτά τα γκολ και είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Δε θέλω να αναφερθώ στην αποβολή. Δεν γνωρίζω κάτι. Ηταν μια αυστηρή αποβολή, σίγουρα και οι διαιτητές κάνουν λάθη. Δεχθήκαμε πολλές κάρτες. Εγώ τα βάζω με την ομάδα μου, δε κοιτάζω τον διαιτητή. Μπορεί να ήταν σε μια κακή μέρα».

Last modified onΚυριακή, 17 Νοέμβριος 2019 19:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep