«Δεν θέλαμε να κοντύνουμε την ομάδα»

Ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος ήταν για την Καβάλα ο αγώνας με τη Βέροια, όπως δήλωσε ο Παυλος Δερμιτζάκης στη συνεντευξη Τύπου.

«Αισθάνομαι πολύ καλά που έχω δίπλα μου τον Σάκη που εκτός από φίλος είναι ένα παιδί που κοσμεί την προπονητική. Πιστεύω ότι με τη Βέροια θα πάει πολύ καλά και θα τη φτάσει εκεί που οραματίζονται οι άνθρωποι της. Προερχόμασταν από δυο αρνητικά αποτελέσματα από το Χ με το Αιγάλεω στην έδρα μας και την ήττα στον Ασπρόπυργο που δεν ήταν μέσα στα πλάνα μας. Τα παιδιά δώσανε ότι μπορούσανε. Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που ήταν πρώτη και έχει πολύ καλό ρόστερ και πολύ καλό προπονητή. Προσπαθήσαμε να παίξουμε μ` ένα τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μειώσουμε την επικινδυνότητα αλλά και να εκμεταλλευτούμε χώρους και σημεία που μπορούμε να χτυπήσουμε.

Δεν θέλαμε να δώσουμε χώρο στο Α` μέρος αλλά τον πήρε η Βέροια γιατί είχε μια πολύ καλή κατοχή της μπάλας. Στην ουσία εκτός από μια φάση δεν μας απείλησε περισσότερο. Στο β` μέρος με κινήσεις διορθωτικές μειώσαμε την κατοχή της μπάλας του αντιπάλου και πήραμε και εμείς τη μπάλα στα πόδια μας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δώσαμε απάντηση σε αλλαγή σχηματισμού του αντιπάλου και προσαρμοστήκαμε γιατί είχαμε το σκορ. Δεν θέλαμε να κοντύνουμε την ομάδα. Γενικά ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τα παιδιά και των δυο ομάδων δουλέψανε πολύ στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς κερδίσαμε και χαιρόμαστε σήμερα. Από αύριο αρχίζουμε δουλειά. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στα τρία επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου».

Last modified onΔευτέρα, 21 Οκτώβριος 2019 01:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep