Logo
Print this page

Μοίρασε εισιτήρια σε σχολεία (pics)

Αντιπροσωπεία της Καβάλας μοίρασε μαθητικά εισιτήρια και μπάλες για το ματς με τη Βέροια.

Πράξη έκανε την απόφασή της η Καβάλα να δημιουργήσει μαθητική εξέδρα στα εντός έδρας της παιχνίδια. Την Πέμπτη αντιπροσωπεία παικτών και διοίκησης μοίρασαν εισιτήρια και μπάλες στο 4ο Γυμνάσιο και στο Ειδικό Γυμνάσιο Καβάλας.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 17/10 τις σχολικές μονάδες του 4ου Γυμνάσιου και του Ειδικού Γυμνασίου και Λυκείου Καβάλας και μοίρασε στους μαθητές τους, συνολικά 200 μαθητικά εισιτήρια, στο πλαίσιο του εντός έδρας αγώνα με την ΠΑΕ Βέροια, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» στις 16:00.

Η όλη δράση αναπτύχθηκε παρουσία του Προϊσταμένου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Καβάλας κ. Απόστολου Βαγενά, των Διευθυντών των δύο σχολικών μονάδων κ.κ. Αθανάσιο Κώστα και Κυριάκο Παπαδόπουλο, των εκπαιδευτικών, των οποίων η φιλοξενία ήταν μοναδική, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης από την Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα 1965, των μαθητών ώστε να «αγκαλιάσουν» τον Α.Ο.Κ., να έρχονται στο στάδιο, σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι και να αγαπήσουν ακόμη πιο πολύ της ομάδα μας και τον αθλητισμό. Από την πλευρά τους οι μαθητές και των δύο σχολικών μονάδων της Καβάλας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την πρωτοβουλία μας, είδαν από κοντά τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, τους χειροκρότησαν, μίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους και τους έδωσαν τις ευχές τους για πολλές επιτυχίες στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League.
Οι στιγμές ομολογουμένως ήταν μοναδικές και το σίγουρο είναι ότι τα μέλη της αντιπροσωπείας της Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα 1965 «εισέπραξαν» την αγάπη όλων για τον Α.Ο.Κ., μία εξαιρετική φιλοξενία και πλημμύρισαν από συναισθήματα μοναδικά τα οποία απλόχερα μόνο τα παιδιά μπορούν να προσφέρουν.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία η οποία θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Καβάλας ενώ να σημειωθεί ότι εκτός από τα 200 μαθητικά εισιτήρια δόθηκε και μία μπάλα ποδοσφαίρου σε κάθε σχολική μονάδα.

Την αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος της Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα 1965, αποτελούσαν ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης, ο Γενικός Διευθυντής της Διαμαντής Κωνστατάρας, ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Πέτρος Πετρόπουλος και οι ποδοσφαιριστές, Βασίλης Γαβριηλίδης, Ραφαήλ Μελισσόπουλος, Ιωάννης Παπαδόπουλος, Γεώργιος Μαϊδανός, Βαγγέλης Κέρθι και Βασίλειος Παπαδόπουλος.
Στην ολοκλήρωση της δράσης όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής 20 Οκτωβρίου, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» στις 16:00 για το παιχνίδι με την ΠΑΕ Βέροια στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Football League.

Παράλληλα η Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα 1965 κάνει γνωστό ότι η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ ενώ για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της αστυνομικής ή μαθητικής ταυτότητας».

Image Gallery


Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr