«Στόχος μας το πρωτάθλημα»

Για την κλήρωση της Καβάλας με την ΠΑΕ Χανιά στο Κύπελλο μίλησε ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Την ΠΑΕ Χανιά θα αντιμετωπίζει στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας η Καβάλα, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να σχολιάζει την κλήρωση στο athleticradio.gr. Ο τεχνικός των «Αργοναυτών», ο οποίος έχει στενούς δεσμούς με την Κρήτη καθώς έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες, αναφέρθηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου και τους στόχους της Καβάλας.

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2. Μία ομάδα που έχει οργάνωση, πλουραλισμό, ποσότητα και ποιότητα παικτών, αλλά και έναν ικανό προπονητή. Εμείς όμως είμαστε η Καβάλα, έχουμε ένα όνομα με βαρύτητα και θα επιδιώξουμε να φιλοξενήσουμε τα Χανιά με τον καλύτερο τρόπο. Θέλουμε να γίνει ένα καλό ματς που θα το χαρεί ο κόσμος και εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος.

Εμάς ο στόχος μας είναι το Πρωτάθλημα της Football League, το Κύπελλο είναι ο Θεσμός των εκπλήξεων και δίνεται η δυνατότητα μέσω επιπλέον αγώνων να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες μας. Στόχος μας είναι μία καλή πορεία στο Πρωτάθλημα και ό,τι προκύψει στο Κύπελλο», ανέφερε.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep