Στην παράταση η Καβάλα

Δυσκολεύτηκε, αλλά νίκησε τον Θιναλιακό με 1-0 η Καβάλα και προκρίθηκε στη δ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Καβάλα ήταν καλύτερη σε όλο το ματς, αλλά δεν ήταν αποτελεσματική, ωστόσο κατάφερε στην παράταση να πάρει τη νίκη και την πρόκριση κόντρα στον μαχητικό Θιναλιακό στην Κέρκυρα. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη πίεζε από το ξεκίνημα, αλλά είχε μια φλύαρη υπεροχή. Στο δεύτερο ημίχρονο, η πίεση αυξήθηκε και στο 48’ χάθηκε διπλή ευκαιρία με τους Βόσαλικ και Καθάριο να μην μπορούν να σκοράρουν από τη μικρή περιοχή. Στο 87’ η Καβάλα είχε δοκάρι σε σουτ του Παυλίδη. Γκολ όμως δεν σημειώθηκε και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Στο 93’ ο Σαρηγιαννίδης στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, την έστειλε στα δίκτυα του Βορύλλα, κάνοντας το 0-1 για τους «Αργοναύτες», αποτέλεσμα που δεν άλλαξε ως το τελικό σφύριγμα.

Θιναλιακός (Παναγιώτης Κορομπόκης): Βορύλλας, Κροκίδης, Αρμένης (95’ Γραμμένος), Μοτσοβίλα, Πουλημένος, Χατζηδημητρίου, Κλ. Μπάρντι, Κούδας, Αγόρας (72’ Σαρηγιαννίδης), Χαρβαλιάς (51’ Λούβρος), Ερ. Μπάρντι (110’ Παουλίνι).

Καβάλα (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαίδανός, Παπαστεργιανός, Στίκας, Θωμαΐδης, Γαβριηλίδης, Μελισσόπουλος (69’ Παυλίδης), Βόσαλικ (60’ Τσολακίδης/ 104’ Κέρθι), Καθάριος (59’ Οκάν), Μαρκόπουλος.

Last modified onΠαρασκευή, 04 Οκτώβριος 2019 00:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep