Logo
Print this page

Χαντί και επίσημα

Η Καβάλα ανακοίνωσε την απόκτηση του Άγγελου Χαντί.

Κάτοικος Καβάλας είναι πλέον και επίσημα ο Άγγελος Χαντί, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από ένα εξάμηνο στην Αλβανία και τη Λουφτετάρι. Ο διεθνής με την Ιορδανία μέσος έχει πλούσια εμπειρία στα ελληνικά γήπεδα και θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για τους «Αργοναύτες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, συνεπής στις δεσμεύσεις της είναι στην ευχάριστη να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή ποδοσφαιριστή με την Εθνική Ιορδανίας Άγγελου Χαντί, παίκτη με ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό και πολλές εμπειρίες από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πολλές παραστάσεις από όλα τα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας μας, που αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού μέσου και με την παρουσία του αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα μας για να υλοποιήσει τους στόχους της.

Ο Άγγελος Χαντί γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας στις 7 Σεπτεμβρίου 1989, από Ιορδανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Πανηλειακού, και το 2008 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στο εξωτερικό, με την Τρέντσιν του Πρωταθλήματος Σλοβακίας. Έπαιξε σε 11 αγώνες του Πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια της σεζόν και ακολούθησε το σύλλογο στην Πρώτη Κατηγορία μετά τον υποβιβασμό του στο τέλος της σεζόν 2007-08. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2010 και εντάχθηκε στην ομάδα της Γ΄ Εθνικής Ολυμπιακό Χερσονήσου, υπογράφοντας συμβόλαιο 6 μηνών.

Αφού εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στη Γ΄ Εθνική, υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο με τον Εργοτέλη, που αγωνιζόταν στην Σούπερ Λιγκ το 2010. Συνολικά είχε 34 συμμετοχές πρωταθλήματος και σημείωσε 4 γκολ, συμβάλλοντας έτσι στην κατάκτηση της 2ης θέσης από την ομάδα του και την ταχεία επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ. Ο Χαντί έπαιξε για τους Κρητικούς στην κορυφαία κατηγορία για δύο ακόμα σεζόν και ορίστηκε υπαρχηγός της ομάδας κατά την τελευταία του σεζόν. Στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού του 2015, αφού ο Εργοτέλης είχε και πάλι υποβιβαστεί στη Φούτμπολ Λιγκ, ο Χαντί αποφάσισε να αποχωρήσει. Κατά τη διάρκεια της πενταετούς θητείας του στην ομάδα είχε συνολικά 102 συμμετοχές και 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τον Ιούνιο του 2015 υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον προσφάτως προβιβασμένο στη Σούπερ Λιγκ Ηρακλή.

Αφού έφυγε από τον Ηρακλή, ο Χαντί επέστρεψε στην Κρήτη, υπογράφοντας με τον ΟΦΗ στη Γ΄ Εθνική. Οι εμφανίσεις του με τον ΟΦΗ δεν πέρασαν απαρατήρητες και τον Δεκέμβριο του 2017 έλαβε την πρώτη του κλήση από την Εθνική Ιορδανίας.

Στις 29 Ιανουαρίου 2018 υπέγραψε συμβόλαιο με τον Άρη, που συμμετείχε επίσης στη Φούτμπολ Λιγκ, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2018 υπέγραψε συμβόλαιο με τον προσφάτως προβιβασμένο στη Γ΄ Εθνική Αήττητο Σπάτων, με ελεύθερη μεταγραφή.

Στις 24 Ιανουαρίου 2019 υπέγραψε συμβόλαιο με τον αλβανικό σύλλογο Λουφτετάρι.

Λόγω της διπλής του ιθαγένειας, ο Χαντί ήταν επιλέξιμος να αγωνιστεί τόσο για την Εθνική Ελλάδας, όσο και για την Εθνική Ιορδανίας. Στις 7 Δεκεμβρίου 2017 αποδέχθηκε κλήτευση για να εκπροσωπήσει την Ιορδανία Έκανε το ντεμπούτο του στις 25 Δεκεμβρίου 2017, σε ένα φιλικό αγώνα με 1-1 εναντίον της Λιβύης».

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr