Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αοριστολογίες στα καφενεία»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Μπάμπης Ευσταθιάδης, μίλησε ξανά για το θέμα της παραμονής του ΑΟΚ στη Football League.

Ο Ευσταθιάδης τοποθετήθηκε στην τηλεόραση «Πρωινή» και εμφανίστηκε ενοχλημένος από τα όσα ανέφερε για εκείνον ο πρόεδρος της Καβάλας, Βλάσης Τσάκας. Επεσήμανε ότι δεν προδίκασε κάτι λέγοντας ότι η Καβάλα δύσκολα θα παραμείνει στη Football League, ενώ εξήγησε ότι τώρα απαιτούνται λόγια ξεκάθαρα και όχι «αοριστολογίες στα καφενεία».

-Υπάρχει κάτι νεώτερο για την πρόταση που έχει κάνει ο ΑΟΚ, όσον αφορά στην αναδιοργάνωση των κατηγοριών;
«Δεν υπάρχει κάτι νεώτερο. Αυτό με προβληματίζει και με στεναχωρεί, είναι ότι αναφέρεται το όνομα μου. Αναφέρεται το όνομα μου, κυρίως από τον κ. Τσάκα. Ο κ. Τσάκας μέχρι χθες ούτε καν με ήξερε. Πιστεύω ούτε και σήμερα γνωρίζει ποιος είμαι. Στο δρόμο και να με συναντήσει, δε θα ξέρει ποιος ακριβώς είμαι. Αναφέρει το όνομα μου και λέει λόγια που ποτέ δεν είπα εγώ. Ποτέ δεν είπα ότι ο ΑΟΚ έπεσε, ούτε προδίκασα κάτι. Είπα ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει αναδιάρθρωση αυτή τη στιγμή. Είπα ότι έχει δίκιο για το μετοχικά κεφάλαια άλλων ΠΑΕ, που πρέπει να περάσουν από την ΕΕΑ. Είπα ότι η ΕΕΑ μπορεί να αναλάβει την ευθύνη να ρίξει τις μισές ομάδες από τις επαγγελματικές κατηγορίες που δεν έχουν το απαιτούμενο μετοχικό κεφάλαιο. Όπως έριξαν τότε τον ΑΟΚ στο Περιφερειακό πρωτάθλημα και ήταν μια πολιτική απόφαση. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι εγώ 3 χρόνια πάλευα με την οικογένεια Ψωμιάδη. Πρόσφερα όσα μπορούσα. Πήγαμε την ομάδα στην Α` Εθνική και η ομάδα έπεσε για πολιτικούς λόγους.Ο κ. Τσάκας μέχρι χθες ούτε καν με ήξερε. Πιστεύω ούτε και σήμερα γνωρίζει ποιος είμαι. Στο δρόμο και να με συναντήσει, δε θα ξέρει ποιος ακριβώς είμαι.
Πάλεψα για αυτή την ιστορία. Με προσωπικό μόχθο. Σε καθημερινή βάση ήμουν στο γήπεδο αλλά και εκτός προσπάθησα να βοηθήσω. Εγώ δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι, οι οποίοι παλεύουν τόσο πολύ και έχουν το δικαίωμα να μιλάνε. Μερικοί δεν έχουν καν δικαίωμα να μιλάνε για την ΕΠΣΚ. Δεν γνωρίζουν τι προσφέρει η ΕΠΣΚ στον ΑΟΚ και τι πρόσφερε μέχρι τώρα».
-Εννοείται ότι κάποια πράγματα που είπατε σε πρόσφατη ραδιοφωνική σας συνέντευξη, παραποιήθηκαν;
Είναι πολύ δύσκολο να ανακληθεί η προκήρυξη, όταν δεν υπάρχει προγενέστερη, που να λέει ότι θα γίνει η αναδιάρθρωση. Εμείς ευχόμαστε να μείνει η ομάδα στην Β' Εθνική. «Είπα συγκεκριμένα πράγματα. Είπα ότι είναι δύσκολο να γίνει αναδιάρθρωση αυτή τη στιγμή. Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, έχουν μπει οι ομάδες στη διαδικασία των μπαράζ και αν δικαιωθεί ο ΑΟΚ, αυτό θα φανεί. Αν γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει.
Αν δεν γίνει και υπάρχει η πρόταση, η Football League θα την κατεβάσει στην ΕΠΟ. Από εκεί και πέρα είναι πολύ δύσκολο να ανακληθεί η προκήρυξη, όταν δεν υπάρχει προγενέστερη, που να λέει ότι θα γίνει η αναδιάρθρωση. Εμείς κάναμε αναδιάρθρωση για το περσινό πρωτάθλημα και πήραμε απόφαση στη γενική συνέλευση που έγινε το καλοκαίρι. Είπαμε ότι θα γίνει αναδιάρθρωση μεσούσης της περιόδου. Εμείς ευχόμαστε να μείνει η ομάδα στην Β' Εθνική. Θέλουμε να την δούμε και στην Α'. Εγώ πάλεψα για αυτή την ιστορία. Όσο ήταν η οικογένεια Ψωμιάδη, η ομάδα ήταν μια χαρά στην Α` Εθνική. Από εκεί και πέρα δεν κατάλαβα το τι γίνεται. Κόπτονται κάποιοι χωρίς να υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα. Συγκεκριμένα πράγματα μπορεί να υπάρχουν; Αυτό είναι που με προβληματίζει. Με αοριστολογίες δεν μπορούνε να γίνονται αυτά τα πράγματα».Υπάρχει γενική συναίνεση; Δεν έχω διαβάσει πουθενά ότι το συζητάνε. Να μπορούμε να μιλάμε καθαρά και ξεκάθαρα. Όχι αοριστολογίες στα καφενεία.
-Οπότε πρέπει να περιμένουμε...
«Εγώ διαβάζω ότι στο άλλο συμβούλιο θα το βάλει η Football League. Υπάρχει γενική συναίνεση; Δεν έχω διαβάσει πουθενά ότι το συζητάνε. Δεν έχει βγει στο ρεπορτάζ άλλων ομάδων, ότι υπάρχει αυτή η πρόταση. Ότι υπάρχει μια συναίνεση στην πρόταση της Καβάλας. Μιλάω για συγκεκριμένα πράγματα. Να μπορούμε να μιλάμε καθαρά και ξεκάθαρα. Όχι αοριστολογίες στα καφενεία. Με στεναχωρεί και δε θέλω να ακούγεται το όνομα μου. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ εκπροσωπεί ολόκληρο το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Κοντά σε μένα είναι οι συνεργάτες μου, τα σωματεία. Κανείς δε θέλει να πέσει ο ΑΟΚ. Ο ΑΟΚ είναι ο ΑΟΚ. Εκπροσωπεί όλο το νομό και κυρίως μια μεγάλη πόλη. Αν είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα. Από το 2009 μέχρι το 2013, μοχθήσαμε και συνεχίσαμε να είμαστε κοντά».

Last modified onΤρίτη, 15 Απρίλιος 2014 17:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep