Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Απεργία στην Καβάλα!

Οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, ξεκίνησαν από τη Δευτέρα (18/02) αποχή από τις προπονήσεις.

Την Κυριακή (17/02) το απόγευμα έκαναν το χρέος τους και υποχρέωσαν σε ήττα τον Ολυμπιακό Βόλου, όμως τη Δευτέρα (18/02) οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ δεν ήταν σε θέση να κάνουν άλλη υπομονή και απείχαν από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις επ’ αόριστον! Αιτία, φυσικά, οι οφειλές προς το πρόσωπό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, η διοίκηση των «Αργοναυτών» είχε υποσχεθεί ότι τη Δευτέρα (18/02) θα βρισκόταν λύση και οι «κυανόλευκοι» θα έπαιρναν μέρος των οφειλομένων. Κάτι τέτοιο, όμως δεν έγινε και έτσι συμφώνησαν να ξεκινήσουν απεργία επ’ αόριστον, προκειμένου να πιέσουν με τον τρόπο τους για την καταβολή των δεδουλευμένων, που υπολογίζονται στους 4 μήνες. Φυσικά, για μία ακόμα φορά άκουσαν υποσχέσεις, ενώ τους μεταφέρθηκε ότι ο πρόεδρος, Γιώργος Τσοκτουρίδης προσπαθεί να συμφωνήσει με υποψήφιο επενδυτή.

Σημειώνεται ότι η αποστολή την Τρίτη (19/02) θα αναχωρήσει κανονικά για το Αγρίνιο, εκεί όπου την Τετάρτη (20/02) θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό για την 23η αγωνιστική. Εκτός πλάνων θα βρίσκεται ο Δημήτρης Πλιάγκας που συμπλήρωσε επτά κίτρινες.

Media

Last modified onΔευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2013 18:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep