Στο νοσοκομείο ο Θεολόγου

Ο αμυντικός του Καραϊσκάκη, Παντελής Θεολόγου, έμεινε στο νοσοκομείο για σχεδόν ένα 24ωρο, για παρακολούθηση.

Άτυχος στάθηκε στο παιχνίδι του Καραϊσκάκη εναντίον του Ιωνικού ο Παντελής Θεολόγου. Ο 29χρονος στόπερ τραυματίστηκε στο 69' και διεκομίσθη στο νοσοκομείο, μετά την κινητοποίηση του ιατρικού τιμ των Αρτινών, Χρήστου Χριστογιάννη και Γιώργου Λουκά, αλλά και του van που μετέφερε τον παίκτη εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Άρτας. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ:

«Ο αμυντικός της ομάδας μας υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν απλή διάσειση. Ωστόσο, ο παίκτης έμεινε στο νοσοκομείο για σχεδόν ένα 24ωρο για παρακολούθηση. Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή ήταν ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας, κος Αντώνης Κασδοβασίλης. Η ομάδα θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως το Νοσοκομείο Αρτας και συγκεκριμένα τους κκ Κατσιάφα Χρήστο, νευροχειρουργό και Μπουλή Σταμάτη, ορθοπεδικό για την άμεση κινητοποίηση και εξυπηρέτησή τους.

Τέλος, η ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΆΡΤΑΣ θα ήθελε να υπογραμμίσει την ιδιαίτερη κίνηση των μελών του Ιωνικού που ήταν στο γήπεδο να καταχειροκροτήσουν τον παίκτη μας κατά την μεταφορά του με το φορείο στο van και να υπογραμμίσει ότι τέτοιες συμπεριφορές ενισχύουν το μήνυμα για ειρηνικές αναμετρήσεις, για πολιτισμένο ανταγωνισμό και ευγενή άμιλλα. Παντελή περαστικά».

Last modified onΠέμπτη, 08 Απρίλιος 2021 15:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.