Logo
Print this page

«Για το καλύτερο δυνατό»

Το μήνυμα του Γιάννη Μάγγου στον Καραϊσκάκη εν όψει Ιωνικού. Η αποστολή των Πράσινων.

Ο Καραϊσκάκης Άρτας μετά τον βαθμό που απέσπασε στην Ξάνθη υποδέχεται την Τετάρτη (07/04, 15.00 ERTSPORTS 2) τον Ιωνικό με στόχο ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Ο προπονητής των Πράσινων, Γιάννης Μάγγος με δήλωσή του στο FL News έδωσε το σύνθημα για το καλύτερο δυνατό φινάλε και ανέφερε: «Ακολουθεί μια σειρά τεσσάρων αγώνων μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας και πρέπει να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Σε ερώτηση για τα παράπονα από τη διαιτησία, αρνήθηκε να σχολιάσει και είπε: «Ουδέν σχόλιο. Δεν είναι η δική μου δουλειά. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι».

Σε ό,τι αφορά στον αντίπαλο, συμπλήρωσε: «Παίζουμε με τον πρωτοπόρο, μια ομάδα που δίκαια βρίσκεται εκεί και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπεκατώρος, Παπανίκου, Φαν Ίπερεν Γκρεγκόριο, Καζέλης, Παππάς. Διαθέσιμοι είναι οι: Σοϊλεμέζογλου, Μπουργάνης, Χουάντερσον, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Γαλεάδης, Νταλακούρας, Δούμτσιος, Γυφτοκώστας, Νασιμέντο, Δερμιτζάκης, Μαραθωνίτης, Μαύρου, Κορέλας, Ναζίμ, Τάμπας, Μπρέμπος, Πάνος, Κόκας, Φετεινίδης, Τσούτσης, Κλιγγόπουλος, Ρούνεϊ, Λόβριτς.

Last modified onΤρίτη, 06 Απρίλιος 2021 15:06
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr