«Ποδοσφαιρικός πολιτισμός»

Ο Βασίλης Αργυρίου απηύθυνε έκκληση να ξεκινήσουν όλα τα πρωταθλήματα.

Μετά το 2-2 που απέσπασε ο Καραϊσκάκης Άρτας στην Ιεράπετρα ο Βασίλης Αργυρίου δήλωσε εκ μέρους του τεχνικού τιμ των φιλοξενούμενων: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΦ Ιεράπετρας για την άψογη φιλοξενία. Ποδοσφαιρικός πολιτισμός. Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους που μας φιλοξένησαν άψογα.

Σ' ένα ημίχρονο έβλεπες δύο ομάδες να προσπαθούν σε ανοικτό ποδόσφαιρο να δημιουργήσουν φάσεις, γκολ και το κατάφεραν. Εμείς με συνδυαστικό ποδόσφαιρο και ο αντίπαλος με στημένες φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μου κατάφερε να σταθεί χωρίς ν' αφήσουμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να δημιουργήσει προϋπόθεση για να δεχτούμε γκολ. Αντίθετα, σε πολύ γρήγορη μετάβαση καταφέραμε να δημιουργήσουμε αρκετά προβλήματα, ώστε να πάρουμε το τρίποντο.

Θεωρώ ότι έπρεπε να βγούμε νικητές. Το τρίποντο θα μας βοηθούσε από πολλές απόψεις σ' αυτό το σύντομο πρωτάθλημα. Και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Είμαστε νεανική ομάδα που θα προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη».

Για τη Football League:

«Το βιώσαμε στη Super League 2. Να δείξουμε σεβασμό στη Super League 2, στη Football League, στο ποδόσφαιρο. Ξέρουμε όλοι ότι το γήπεδο είναι υγεία. Πρέπει να γυρίσουν με όλα αυτά τα πρωτόκολλα που υπάρχουν, γιατί το πιο σημαντικό είναι η υγεία. Ξέρουμε όλοι ότι αν δεν υπάρξει το γήπεδο θα υπάρξει κάτι άλλο που δεν θα είναι χρήσιμο για κανέναν. Παρακαλάω να δούμε όλα τα πρωταθλήματα να ξεκινήσουν για να υπάρξει χαρά».

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς Ο.Φ. Ιεράπετρας

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας θέλει να ευχαριστήσει θερμά την ΠΑΕ Ο.Φ. Ιεράπετρας, για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής στη Κρήτη, στο πλαίσιο του μεταξύ μας παιχνιδιού για την 2η αγωνιστική της Super League 2.

Υπόσχεται, παράλληλα, ανάλογη ανταπόδοση στον αντίστοιχο αγώνα του δεύτερου γύρου στην πόλη μας. Τέλος, η ομάδα μας εύχεται στην Κρητική ΠΑΕ να έχει μια καλή επιτυχία και πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2».

Last modified onΤετάρτη, 20 Ιανουάριος 2021 22:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep