Στον «αέρα» ο Ναζίμ

Πρόβλημα στον Καραϊσκάκη Άρτας με το δελτίο του Ντέιβιντ Ναζίμ.

Στις 2 Οκτωβρίου είχε εκδικαστεί η προσφυγή του Ντέιβιντ Ναζίμ σε βάρος του Απόλλωνα Λάρισας και η ΠΕΕΟΔ είχε δεσμευτεί ότι θα έβγαζε απόφαση την ίδια ημέρα. Το δελτίο του Νιγηριανού μέσου, όμως δεν εκδόθηκε και η παρουσία του στον Καραϊσκάκη Άρτας είναι αβέβαιη, όπως δήλωσε ο Βασίλης Αργυρίου που θα δηλώνεται ως προπονητής - κάτοχος UEFA Pro. Μετά το φιλικό με τη Νίκη Βόλου ανέφερε:

«Ένα παιχνίδι στους 2,5 μήνες μέσα στην έδρα μας. Λέει κάτι; Λέει πάρα πολλά. Με μία ομάδα που ταλαιπωρείται από τραυματισμούς παικτών που είναι πάρα πολύ χρήσιμοι. Επιτέλους μπήκαμε στο γήπεδό μας. Η Νίκη Βόλου φτιάχτηκε για να παίξει στη Super League 2. Η ποιότητα του ρόστερ της είναι εξαιρετική.

Με αυτά τα νεαρά παιδιά και ξέροντας ότι μέσα στην εβδομάδα γίνεται κάτι με το δελτίο του Ναζίμ - και μακάρι να τελειώσει αίσια γιατί είναι βασικός μας παίκτης - τα πράγματα άλλαξαν. Πρέπει να πιστέψουμε στα νεαρά παιδιά, να κυριαρχήσει η αυτοπεποίθηση και μέσα στην έδρα μας να είμαστε δυνατοί. Έχει αλλάξει το ρόστερ. Ήρθαν νεαροί με φιλοδοξία και πρέπει να επενδύσουμε σ' αυτούς.

Σχεδιάζουμε την ομάδα, γιατί ήδη έχουμε φορτωθεί με τραυματισμούς. Πάμε εβδομάδα, εβδομάδα για να μπούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα».

Last modified onΔευτέρα, 26 Οκτώβριος 2020 12:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep