Οι γιατροί έπιασαν δουλειά

Οι παίκτες του Καραϊσκάκη περνούν από καρδιολογικές εξετάσεις.

Από καρδιολογικές εξετάσεις περνούν οι ποδοσφαιριστές του Καραϊσκάκη και η ΠΑΕ προχώρησε στο εξής post, κάνοντας ειδική αναφορά στους γιατρούς της ομάδας.

«Η Υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό και ιδιαίτερα στις μέρες της πανδημίας που διάγουμε, έχει καταστεί σαφές με τον πλέον επιβλητικό τρόπο. Οι αθλητές-ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποτελούν το κυρίαρχο συστατικό του «βασιλιά των σπορ» περνούν εξονυχιστικές εξετάσεις, καθώς δεν είναι λίγα τα ατυχή συμβάντα τα τελευταία χρόνια εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Έτσι σήμερα κι αύριο παλαιοί και νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας υποβάλλονται σε αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις, υπό την επίβλεψη του ιατρού της ομάδας, Dr Χρήστου Χριστογιάννη. Μετά από συντονισμένες ενέργειες του γιατρού της ομάδας σε συνεργασία με την ΠΑΕ, οι ποδοσφαιριστές του Καραϊσκάκη πέρασαν τις πύλες του Ιατρικού Κέντρου "ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ" το οποίο λειτουργεί από το 2010 στην πόλη μας και απo το 2013 στα Γιάννενα.

Ακολούθως οι παίκτες υποβλήθηκαν σε καρδιολογικές εξετάσεις από τον διακεκριμένο ιατρό – καρδιολόγο, Dr Γιώργο Σιλιόγκα ο κορυφαίος κατά πολλούς, καρδιολόγος της Ηπείρου. Να τονίσουμε πως εξετάστηκε το πρώτο γκρουπ ποδοσφαιριστών, ενώ την Τετάρτη θα εξεταστεί και το δεύτερο, καθώς Πέμπτη και Παρασκευή ακολουθούν οι κλασσικές εργομετρικές εξετάσεις.

Ο Πρόεδρος κι Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Νίκος Καγιούλης ευχαρίστησε μέσω του Αντιπροέδρου, Στέλιου Μπέκα που ήταν παρών στη διαδικασία, τους γιατρούς και το προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ» για την άψογη εξυπηρέτηση της ομάδας».

Last modified onΤετάρτη, 05 Αύγουστος 2020 11:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep