Τριπλό «χτύπημα» ο Καραϊσκάκης

Δύο Έλληνες και ένας Αφρικανός διεθνής με τη Ρουάντα είναι οι τρεις πρώτες μεταγραφές του Καραϊσκάκη.

Ο Καραϊσκάκης προχώρησε στις πρώτες του προσθήκες για τη νέα σεζόν. Στην πόλη της Άρτας έφτασαν και υπέγραψαν μονοετή συμβόλαια συνεργασίας δυο Έλληνες΅ και ένας Αφρικανός διεθνής με τη Ρουάντα.

Πρόκειται για τους Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου, Κωνσταντίνο Γαλεάδη και Στιβ Ρεμπάγκουκα.

Ο 24χρονος Ραφαήλ Σοιλεμέζογλου (13/3/1996), είναι τερματοφύλακας (1.80 ύψος) και αποτελεί προϊόν της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε τίτλους στα εθνικά αναπτυξιακά πρωταθλήματα, ενώ ακολούθως αγωνίστηκε σε Πιερικό, Βέροια, Εδεσσαϊκό, και εσχάτως Πανσερραικό. Ο Σοϊλεμέζογλου γεννήθηκε στη Φραγκφούρτη και σε μικρή ηλικία βρέθηκε στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο στα 17 του χρόνια. Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέκτησε το πρωτάθλημα Νέων Super League, ενώ χρίστηκε διεθνής με την U17, αγωνιζόμενος 2 φορές.

Ο 21χρονος, Κωνσταντίνος Γαλεάδης είναι επιθετικός, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη (13/8/1999) και αγωνίζεται και στα δυο άκρα της επίθεσης. Την προηγούμενη σαιζόν αγωνίστηκε εκτός συνόρων και συγκεκριμένα στη Σερβία, με τη φανέλα της Ράντνιτσκι Πίροτ, στη δεύτερη κατηγορία του σερβικού πρωταθλήματος. Εχει αγωνιστεί και στην Κ19 της ΑΕΛάρισας, όπως και στην Ολλανδική Τέλσταρ, η οποία συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας.

Ο 23χρονος Στιβ Ρεμπάγκουκα (14/10/1996) είναι κεντρικός μέσος και γεννήθηκε στην Κυανγκουκού της Ρουάντα. Από την πατρίδα του οι γονείς του μετανάστευσαν στο Βέλγιο και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έκανε στη Μαλίν. Αγωνίστηκε στις μικρές κατηγορίες του βελγικού πρωταθλήματος, με τις Vetteren, Patro Eisden Maasmechelen, και Rupel Boom FC η οποία ήταν η τελευταία του ομάδα, με την οποία έπαιξε σε 15 αγώνες μέχρι και τη διακοπή, λόγω του κορονοϊού. Ο Ρεμπάγκουκα έχει αγωνιστεί 7 φορές στην Εθνική της χώρας του, ενώ κατέχει και βελγικό διαβατήριο.

Last modified onΤρίτη, 04 Αύγουστος 2020 18:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep