«Με δύο όμιλοι, τρία βήματα πίσω»

Ο Νίκος Καγιούλης μίλησε για τη διακοπή της Super League 2 και για τον Ζήση Χατζηστραβό.

Ο πρόεδρος του Καραϊσκάκη, Νίκος Καγιούλης, μίλησε στο Metropolis για τη διακοπή της Super League 2 και για τον Ζήση Χατζηστραβό, που ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Για τον Καραϊσκάκη και το θέμα της αναδιάρθρωσης:
«Ο Καραϊσκάκης μπορεί να παίζει σε όλες τις κατηγορίες του χρόνου. Περιμένουμε τις αποφάσεις και τι θα ακολουθήσει. Η Σούπερ Λιγκ 2 δεν θα συνεχιστεί και οι παίκτες μας πήραν άδεια. Εμείς θέλαμε να συνεχίσουμε, αλλά μας εξανάγκασαν να πάρουμε αυτή την απόφαση, δηλαδή να διακόψουμε το πρωτάθλημα. Δεν έχει να κάνει με το οικονομικό, ειδικά οι έξι ομάδες που θα συνεχίζαμε στα πλέι οφ, αλλά με όλη η στάση της Λίγκας.

Τι μπαράζ να γίνει όταν τρεις μήνες δεν παίζεις ποδόσφαιρο; Μόνοι τους ξεκίνησαν την αναδιάρθρωση και η ΕΠΟ ξεκίνησε από κάτω προς τα πάνω και πρέπει να δώσει άμεσα λύση. Για μένα Σούπερ Λιγκ 1 και Σούπερ Λιγκ 2 πρέπει να έχουν την ίδια διαχείριση. Ελπίζω να μην γίνει μια κατηγορία δυο ομίλων γιατί σε περίπτωση που γίνει, τότε κάνουμε τρία βήματα πίσω. Είτε ένας όμιλος, είτε δυο όμιλοι μια ομάδα έχει ένα μπάτζετ 600-700 χιλιάδων ευρώ. Οι μετακινήσεις δεν είναι το πρόβλημα».

Για τον Χατζηστραβό:
«Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και μακάρι να πάρει τις ευκαιρίες του. Άλλες οι απαιτήσεις στον ΠΑΟΚ και άλλες στον Καραϊσκάκη».

Last modified onΣάββατο, 27 Ιούνιος 2020 17:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.