Logo
Print this page

«Ζωτικά ζητήματα σε εκκρεμότητα»

Οι παίκτες του Καραϊσκάκη εξέδωσαν ανακοίνωση με αποδέκτη τη διοίκηση.

Οι ποδοσφαιριστές του Καραϊσκάκη εξέδωσαν ανακοίνωση με αποδέκτη τη διοίκηση, κάνοντας λόγο για «ζωτικά ζητήματα τα οποία βρίσκονται σε εκκρεμότητα». Στην ανακοίνωσή τους ανέφεραν: «Εκτιμούμε την προσπάθεια της διοίκησης να επιλύσει τις οικονομικές υποχρεώσεις της απέναντι στους εργαζόμενους – επαγγελματίες - ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ωστόσο, υπάρχουν, ακόμη, ζωτικά ζητήματα τα οποία βρίσκονται σε εκκρεμότητα και είναι γνωστά στους ανθρώπους που καθορίζουν τις τύχες της.

Στην παρούσα φάση δεν θα προβούμε σε ονομαστικές αναφορές χρηματικών οφειλών ή άλλων υποχρεώσεων, αλλά θα περιμένουμε την επικείμενη έλευση του προέδρου Νίκου Καγιούλη έτσι ώστε αφενός να συζητήσουμε μαζί του, αφετέρου να γίνουν πράξη τα συμφωνηθέντα και τηρηθέντα από την αρχή της σεζόν. Εφόσον αυτό δεν λάβει χώρα, είμαστε υποχρεωμένοι να προασπίσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας.

Εν αναμονή αυτού του γεγονότος, εκτιμούμε ότι, θα ήταν φρόνιμο και σκόπιμο για το καλό της ομάδας, να αποφεύγονται δημόσιες τοποθετήσεις «ότι άπαντες εξοφλήθηκαν…….. και η ομάδα…….συνεχίζει………την προσπάθεια της» καθώς είναι γνωστό «εν τοις παροικούντες τη Ιερουσαλήμ» η ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουμε.

Οι Επαγγελματίες Ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Καραϊσκάκη Άρτας».

Last modified onΣάββατο, 13 Ιούνιος 2020 22:10
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr