«Κεντρική διαχείριση, τρεις λίγκες με μια διοίκηση»

Η συνέντευξη του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Καραϊσκάκης, Στέλιου Μπέκα.

Ο αντιπρόεδρος του Καραϊσκάκη, Στέλιος Μπέκας, μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και εξέφρασε τη θέλησή του να υπάρξει κεντρική διαχείριση και τρεις λίγκες με μια διοίκηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αρχικά είπε:

«Σήμερα άπαντες στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας έκαναν τα απαραίτητα τεστ του κορωνοϊού. Ευελπιστούμε να ξεκινήσει και να τελειώσει το Πρωτάθλημα. Αύριο το μεσημέρι θα βγουν τα αποτελέσματα. Περιμένουμε το «πράσινο» φως από την πολιτεία για τις ομαδικές προπονήσεις. Εμείς θα ξεκινήσουμε τις προπονήσεις σε γκρουπ και αναμένουμε».

Για να υγειονομικά πρωτόκολλα και τις απορίες που έχε:
«Απορίες έχει όλος ο κόσμος. Είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε το πρωτόκολλο. Έχω κάποια ερωτηματικά. Όπως, γιατί να παίζουμε χωρίς θεατές; Ενώ στις τράπεζες και στα λεωφορεία μπαίνουμε. Μπορούμε στα γήπεδα να θερμομετρήσουμε τους φιλάθλους. Είτε να κάθονται οι φίλαθλοι με διαφορά τριών θέσεων. Το προϊόν στην Ελλάδα είναι απελπιστικά άδειο. Σαν ΠΑΕ έχουμε 500-700 άτομα στο γήπεδο. Το 1/3 σχεδόν γεμίζει καθώς έχουμε 1.800 καθήμενες θέσεις».

Για την πρόταση του ΟΦΗ με την παρουσία του 20% των θεατών στις κερκίδες:
«Το καλύτερο να έχουν τα γήπεδα θεατές. Όσο περνάνε τα χρόνια υπάρχει πτωτική τάση όσο αναφορά την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα. Κάθε πέρσι και καλύτερα. Ξέρουμε όλοι ότι πρέπει να γίνει το δάσος, όμως κοιτάμε το δέντρο».

Για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κύριο Καγιούλη:
«Οι επιχειρήσεις του είναι στην Γερμανία. Επέστρεψε να επενδύσει στην Ελλάδα και τον Καραϊσκάκη. Είμαστε σε μια πανέμορφη πόλη. Διψάει για ποδόσφαιρο η Άρτα. Με ένα ακόμα σπουδαίο μέγεθος την Αναγέννηση. Να τους δώσω και συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου.
Ο κύριος Καγιούλης έκανε την πρόταση για 16 ομάδες σε Super League 1, Super League 2 και Football League. Με κεντρική διαχείριση, τρεις λίγκες με μια διοίκηση, με ανταγωνιστικό προϊόν και βοήθεια από την Πολιτεία. Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι η ΕΡΤ και να είναι συνέχεια ο αιμοδότης. Θα πρέπει και οι ομάδες να είναι αυτόνομες και ανταγωνιστικές μεταξύ τους. Να υπάρξει μια βοήθεια με μια κεντρική χορηγία. Υπάρχουν λύσεις».

Για την αναδιάρθρωση:
«Δεν γίνεται με την αύξηση των ομάδων καλύτερο το προϊόν. Λένε να παίξουμε ελληνόπουλα. Στόχος μας είναι να φεύγουνε Έλληνες στο εξωτερικό. Θα πρέπει να έχει βούληση μια ομάδα να πάρει Έλληνες, να μην τους επιβάλλει ένας νόμος. Δεν είμαι υπέρ των δύο ομίλων. Πριν κάποια χρόνια φωνάζανε γιατί ήταν δύο όμιλοι. Τώρα, επιμένουν να γίνουν πάλι δύο. Το ιδανικό θα είναι κάτι συνεχόμενο για χρόνια. Η πρόταση του κύριου Καγιούλη με 16 ομάδες σε Super League 1, Super League και Football League».

Last modified onΔευτέρα, 25 Μάιος 2020 21:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep