«Θέλω να μείνω στον Καραϊσκάκη»

Ο 21χρονος Δημήτρης Γιαννιώτης θέλει να παραμείνει στην ομάδα της Άρτας.

Βλέπει τον κόσμο από ψηλά (1.93), τα όνειρα του δεν έχουν ταβάνι, αλλά δεν πετά στα σύννεφα. Πρωτοκλώτσησε στα πέντε του στις Ελπίδες Αγρινίου εντάχθηκε αργότερα στον Παναιτωλικό αγωνιζόμενος με επιτυχία στα ηλικιακά τμήματα υποδομής και στα 18 πήρε την πρώτη χαρά ακούγοντας τον πρωταθλητή Ευρώπης, Τραιανό Δέλλα, να εισηγείται την επαγγελματοποίηση του. Ο πολύγλωσσος (Αγγλικά, Γερμανικά) νεαρός σέντερ μπακ προσπαθεί κάθε μέρα να μάθει τα μυστικά της θέσης, ώστε μια μέρα να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Στον ελεύθερο του χρόνο ταξιδεύει στο Ναύπλιο, τόπο καταγωγής της μητέρας του για να «φορτίσει» τις μπαταρίες.

Ο 21χρονος Δημήτρης Γιαννιώτης αυθεντικό προϊόν της ακαδημίας του Παναιτωλικού, ήλθε τον Αύγουστο στην Άρτα και θέλει να μείνει. Απλός, συνετός, καταδεκτικός του αρέσει η σκληρή δουλειά. Ερχόμενος στην ομάδα ήξερε πως πρέπει να χει υπομονή, αφού είχε μπροστά του έμπειρους συμπαίκτες σε μια απαιτητική θέση. Πήρε φανέλα βασικού σε τέσσερα παιχνίδια, μεταξύ των οποίων στο ιστορικό διπλό στη Ριζούπολη επί του ισχυρού Απόλλωνα, στέλνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα.

Του ζητήσαμε να μας σχολιάσει την καραντίνα που ολοκληρώνεται, τις επερχόμενες αλλαγές στο ποδόσφαιρο ελέω κορωνοιού, αλλά και την εμπειρία του στη ΣΛ2 με τη φανέλα του Καραϊσκάκη, με τον Αγρινιώτη ποδοσφαιριστή να τονίζει, πως επιθυμεί να παραμείνει στον Καραϊσκάκη και την επόμενη σεζόν.

"Αυτό που μου έλειψε στην καραντίνα ήταν, να μπορώ να προπονούμαι με τους συμπαίκτες μου, δηλαδή η καθημερινότητα. Όλο αυτό είναι δύσκολο για έναν αθλητή που όλη του η μέρα δουλεύει σκληρά για να έχει υψηλή απόδοση στο γήπεδο. Το μόνο θετικό ήταν, πως πέρασα περισσότερο χρόνο με την οικογένεια μου και πέρασα πολλές και καλές στιγμές μαζί τους.

Οι εξελίξεις λόγω κορωνοιού έχουν επηρεάσει ήδη αρνητικά το ποδόσφαιρο, γιατί θα χαθούν πολλά έσοδα από τις ομάδες και αυτό θα έχει αντίκτυπο σε όσους ασχολούνται με το άθλημα. Όσον αφορά τη μείωση συμβολαίων που συζητούν άπαντες, γνώμη μου είναι, πως θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για το καλό του ποδοσφαίρου σε λογικά όμως επίπεδα στον καταμερισμό, ώστε να βγούμε όλοι όσο το δυνατόν αλώβητοι από αυτή την περιπέτεια. Η FIFA παίρνει αποφάσεις πολύ σημαντικές όπως για παράδειγμα το θέμα των πέντε αλλαγών, κάτι που θα βοηθήσει σημαντικά γιατί αφορά την υγεία όλων μας.

Η πορεία του Καραϊσκάκη ήταν παρά πολύ καλή αφού ήμασταν στα πλέυ οφ κι αυτό οφείλεται στο καλό κλίμα των αποδυτηρίων και εκτός αυτών και γενικά θα έλεγα στη συνολική λειτουργία του club παρά τις αλλαγές σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο.

Για την απόδοσή μου συγκρίνοντας τον εαυτό μου με την προηγούμενη σαιζόν τη θεωρώ ανοδική, και πιστεύω, πώς έχω να προσφέρω πολλά, γιατί ξέρω ότι μπορώ. Δοθείσης της ευκαιρίας θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες και τα πάντα στον Καραϊσκάκη, γιατί αισθάνομαι σαν το σπίτι μου!

Θα το ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα και την επόμενη σαιζόν, γεγονός που δεν εξαρτάται από εμένα, αφού τα δικαιώματα μου ανήκουν στον Παναιτωλικό. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δυο ομάδων Είμαι ξαναλέω πολύ ευχαριστημένος στον Καραϊσκάκη, γιατί με τη συνολική συμπεριφορά τους αισθάνομαι, σαν να παίζω πολλά χρόνια στην Άρτα».

Last modified onΣάββατο, 16 Μάιος 2020 14:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep