Logo
Print this page

«Να ξεπερνώ τον εαυτό μου»

O Κριστιάν Κούστα απάντησε σε ένα μίνι ερωτηματολόγιο που του έθεσε η ομάδα του, ο Καραϊσκάκης.

Θέμα για τον επιθετικό του, Κριστιάν Κούστα έκανε ο Καραϊσκάκης. Η ανάρτηση της ΠΑΕ στα social media για τον φορ της αρτινής ομάδας:

«Η Υπουργική απόφαση εκδόθηκε σήμερα για την έναρξη προπονήσεων και στη SL2, όμως το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει. Οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα περιμένοντας να χτυπήσει το τηλέφωνο, για να βρεθούν στο γήπεδο.

Ο Κρίστιαν ήλθε στην Ελλάδα μπόμπιρας από την Αλβανία, με το ποδόσφαιρο να του'χει κλέψει την καρδιά. Στο μυαλό του η πορεία του θείου του, Σόκολ, ο οποίος αγωνίστηκε αρχές δεκαετίας του '90 με επιτυχία, σε Απόλλωνα Καλαμαριάς και Ηρακλή. Τα πρώτα σουτ τα έκανε λίγο έξω απ τη Θεσσαλονίκη στον ΠΑΟΝΕ αργότερα μεταπήδησε στον Ερμή Καλαμαριάς, το πλούσιο ταλέντο του όμως δεν πέρασε απαρατήρητο από τα λαγωνικά των μεγάλων ομάδων, με αποτέλεσμα να ενταχθεί στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ.

Έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο το με τους ασπρόμαυρους πολύ γρήγορα, τον Δεκέμβρη του 2015 σε αγώνα Κυπέλου, ενώ αργότερα ακολούθησαν οι δανεισμοί στην Σλοβακική Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε και τον Αιγινιακό, για να εγκατασταθεί το περασμένο Αύγουστο στην Άρτα. Ο 22χρονος επιθετικός Αλβανός, διεθνής με την U17, με έφεση στη δημιουργία επικίνδυνων φάσεων στην αντίπαλη εστία έπαιξε μέχρι τη διακοπή της SL2 13 ματς, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα 3 φορές κι αν δεν είχε τραυματιστεί στις 22/12 στο ματς εκτός έδρας στα Γιάννενα, ο απολογισμός σαφώς θα ήταν πιο πλούσιος.

Βρήκαμε τον Κρίστιαν Κούστα στη Θεσσαλονίκη με καλή διάθεση παρά την ταλαιπωρία εξαιτίας των απαγορεύσεων και απάντησε σε ένα μίνι ερωτηματολόγιο. Τι του έλλειψε, αν ανησυχεί για τις αλλαγές που επέρχονται και αν είναι ευχαριστημένος με την πορεία του Καραϊσκάκη .

Δείτε το βίντεο του Κρίστιαν Κούστα:

Media

Last modified onΤρίτη, 12 Μάιος 2020 22:28
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr