Δεν κρατιέται ο Αλμπάνης

Ο 21χρονος εξτρέμ του Καραϊσκάκη, Χρήστος Αλμπάνης, κάνει κόλπα με τη μπάλα και στέλνει μήνυμα επιστροφής.

Ο εξτρέμ του Καραϊσκάκη, Χρήστος Αλμπάνης, δεν χάνει το κέφι του και τη διάθεση, παρά την αναστολή των αγώνων και την απουσία από τα γήπεδα. Η ΠΑΕ ανέβασε video με τον διεθνή με την Εθνική Νέων να κάνει... κόλπα με τη μπάλα και να στέλνει μήνυμα επιστροφής: «Η ζωή είναι δύσκολη για όλους μας, περιμένουμε να επιστρέψουμε στο γήπεδο».

Το video συνοδεύεται από το εξής κείμενο: «Το αίμα βράζει, η δίψα για διάκριση έντονη. Η καραντίνα τον βρήκε στην Αράχωβα με τους γονείς του. Ο Χρήστος δεν έχασε το κέφι και τη διάθεση του, γιατί είναι αποφασισμένος να πετύχει. Στις προκλήσεις απαντά με σκληρή δουλειά, κάτι που απέδειξε πολύ μικρός, όταν στα 15 του βρέθηκε στις ακαδημίες της Ολλανδικής Χερενβέιν για μια τριετία.

Ο Βοιωτός διεθνής με την Εθνική Νέων, που έκλεισε τα 21 τον Φεβρουάριο είναι θηρίο στο κλουβί. Περιμένει πως και πώς το κάλεσμα του κώουτς, να αρχίσουν οι προπονήσεις και τα παιχνίδια. Στη σαιζόν που διεκόπη κατέγραψε συνολικά 15 συμμετοχές και 3 γκολ, δείχνοντας μέρος του αδιαμφισβήτητου ταλέντου του. Ο εκρηκτικός εξτρέμ του Καραϊσκάκη είναι πανέτοιμος για δράση.

Δείτε το βίντεο με το Χρήστο Αλμπάνη να "μιλά" στην μπάλα..

Media

Last modified onΠαρασκευή, 08 Μάιος 2020 13:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep