Logo
Print this page

Ματσάρα χωρίς νικητή στην Άρτα

Καραϊσκάκης και Δόξα Δράμας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην Άρτα για τη 18η αγωνιστική της Super League 2.

Το παιχνίδι στην Άρτα είχε αρκετή δύναμη και πάθος. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στα πρώτα λεπτά, χωρίς όμως να σημειώσουν κάποια άξια αναφοράς ευκαιρία. Αντίθετα, η Δόξα ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στην πρώτη της κλασική ευκαιρία στο ματς. Ήταν στο 27', όταν ο Κρητικός από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ, ο ρέφερι συζήτησε με τον επόπτη και έδειξε σέντρα. Η απάντηση των Αρτινών ήρθε λίγο αργότερα, στο 35'. Ο Καραγιαννίδης έκανε το πλασέ από κοντά, ο Μένκα έδιωξε και από κοντά ο Καπίας που πήρε το ριμπάουντ, ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Καραϊσκάκης, υπό το βλέμμα του νέου προπονητή, Γιώργου Πετράκη, μπήκε με επιθετική διάθεση στο β' ημίχρονο. Αφού απείλησε με Κυβελίδη (51') και Αλμπάνη (60'), έφτασε στο 2-1 στο 71'. Ο Κυβελίδης εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Τσούτση και από κοντά βρήκε δίχτυα. Από εκείνο το σημείο και μετά, η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη άρχισε να πιέζει. Στο 83' το σουτ του Αποστολίδη πήγε στο δοκάρι με την... παρέμβαση του Μέλκα, αλλά στο 85' ήρθε το 2-2 με καταπληκτικό διαγώνιο μονοκόμματο σουτ.

Στο 90' οι γηπεδούχοι παραλίγο να φτάσουν σε τρίτο τέρμα, αλλά η καρφωτή κεφαλιά του Κυβελίδη από σέντρα του Μέτσε κατέληξε άουτ. Το 2-2 έμεινε μέχρι τέλους.

ΣΚΟΡΕΡ: 35' Καπίας, 71' Κυβελίδης - 27' Κρητικός, 85' Ρόβας

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Καπίας, Μασούρας (46' Τσούτσης), Μέτσε, Ψιάνος (91' Γυφτοκώστας), Κυβελίδης, Χατζηστραβός, Αλμπάνης (84' Καψάλης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μένκα, Παπαργυρίου, Οικονόμου (84' Παρασκευάς), Κρητικός, Πλέγας, Κουκόλης, Κόντος (65' Ρόβας), Σιώπης, Καψάλης, Σαμπανίδης (66' Σαμπανίδης), Χάμοντ

Διαιτητής: Καδδάς Παναγιώτης (Αχαΐας)
Βοηθοί: Φραγκούλης Παύλος (Πρέβεζας/Λευκάδας) - Μωϋσιάδης Βασίλης (Γρεβενών)

Last modified onΚυριακή, 12 Ιανουάριος 2020 16:56
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr