«Ούτε χάλασε, ούτε έφτιαξε η συμφωνία»

Ο μεγαλομέτοχος του Καραϊσκάκη, Οδυσσέας Δράκος μίλησε για τις εξελίξεις στην ομάδα της Άρτας.

Ο ισχυρός άνδρας του Καραϊσκάκη, Οδυσσέας Δράκος, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 Epirus 102.1 και μίλησε για τις συζητήσεις με τον Νίκο Καγιούλη.

«Ούτε χάλασε, ούτε έφτιαξε. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, πάντοτε υπάρχουν σημεία αιχμής που θέλουν λίγο χρόνο παραπάνω να διασαφηνιστούν. Ο κος Καγιούλης και οι συνεργάτες του για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν στην περιοχή μας και ήθελαν να δουν την λειτουργία της ομάδας από μέσα, δεν είχαμε κάτι να κρύψουμε. Άλλωστε, αγαπάμε την ομάδα, την θέλουμε και για το καλό της πασχίζουμε. Εκεί, λοιπόν, παρουσιάστηκαν δύο διαφορετικές απόψεις για τα πράγματα και για κάποιες ημέρες υπάρχει καθυστέρηση. Το αρχικό χρονοδιάγραμμα έλεγε ότι αυτό θα έχει ολοκληρωθεί στις 15 Ιανουαρίου» είπε στην αρχική τοποθέτησή του.

Πρόσθεσε: «Δεν μπορούσαμε να είμαστε πλέον τόσο καιρό έξω από την ομάδα (σ.σ. όλοι οι άνθρωποι της ομάδας) και να υπήρχε ο προφανής κίνδυνος να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η ομάδα λειτουργεί μέσα από του λογαριασμούς που υπήρχαν, δεν μπήκαν καινούρια χρήματα από τον κο. Καγιούλη και τους συνεργάτες τους. Μέχρι χθες ανησυχούσαν ότι θα γίνουμε Ηρακλής Άρτας, τώρα ανησυχούμε γιατί μένει στην Άρτα;” διερωτήθηκε ο κος Δράκος και στη συνέχεια απάντησε για το που βρίσκεται η κατάσταση, ο ίδιος απάντησε: “Στην ολοκλήρωση, ανταλλαγή κειμένων από τους νομικούς συμβούλους για να φτάσει στην οριστική μορφή.

Αν θα φτάσει ή όχι, εγώ έχω πει ότι θα δώσω μια συνέντευξη τύπου και θα απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις. Τώρα δεν ήρθε η καταστροφή. Είμαστε εκεί. Η παραμονή μου μόνο ως αναγκαστική μπορεί να ερμηνευτεί, ως τίποτα άλλο. Εγώ εδώ και 1 χρόνο και, έχω δηλώσει πώς έκλεισε ο κύκλος μου στην ομάδα. Δέκα χρόνια είναι αρκετά. Θέλαμε ανθρώπους που θα πάνε την ομάδα μπροστά. Εγώ διατηρώ την αισιοδοξία μου ότι αυτό θα καταλήξει. Νομίζω ότι οι καινούργιοι άνθρωποι αδικούν τον εαυτό τους με την καθυστέρηση. Το κακό είναι ότι θα έπρεπε να μιλάμε για την ομάδα που παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο φέτος».

Για το αν θα εξακολουθήσει να πηγαίνει στο γήπεδο μετά την ενδεχόμενη πώληση: «Οι θέσεις 94-95-96-97-98, δεν παραχωρούνται. Την ξεκινήσαμε από το υπόγειο και θα εξακολουθήσαμε πάντα εδώ και δίπλα».

Last modified onΤετάρτη, 08 Ιανουάριος 2020 17:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep