Δεύτερος με τριάρα ο Καραϊσκάκης

O Καραϊσκάκης νίκησε 3-0 την Κέρκυρα και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της Super League 2.

Έκτη νίκη σε έντεκα παιχνίδια για τον Καραϊσκάκη στη Super League 2. Η ομάδα της Άρτας ήταν καλύτερη από την Κέρκυρα, επικράτησε 3-0 και υποχρέωσε τους Φαίακες στην ενδέκατη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι Αρτινοί, μάλιστα, έπιασαν τον Απόλλωνα Σμύρνης στη δεύτερη θέση.

Στο 26' η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη άνοιξε το σκορ. Ο Αλμπάνης πέρασαε στον Χατζηστραβό, ο οποίος πλάσαρε με τη μία, με τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα (1-0). Λίγο νωρίτερα, στο 13', οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Αλμπάνη. Δοκάρι και στο 40', με κεφαλιά του Τσούτση από σέντρα του Καψάλη.

Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μισού, στο 47', οι γηπεδούχοι έγραψαν το 2-0. Ο Αλμπάνης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Τσούτσης με κεφαλιά βρήκε δίχτυα. Στο 56' έγινε το 3-0 με δυνατό σουτ του Χατζηστραβού μέσα από την περιοχή. Η Κέρκυρα έδειξε ξανά πόσο αδύναμη ομάδα είναι και παρέμεινε ουραγός, με -3, στο ντεμπούτο του Νίκου Θεοδοσιάδη στον πάγκο.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 26', 56' Χατζηστραβός, 47' Τσούτσης

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Καψάλης, Καραγιαννίδης, Βλάχος, Παναγιώτου, Μέτσε, Ψιάνος (73' Νταλακούρας), Χατζηστράβος, Αλμπάνης (83' Γυφτοκώστας), Τσούτσης (67' Τερεζίου), Κυβελίδης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παγκράτης, Βλάχος, Τσάνης, Ζερβόπουλος, Παναγιωτίδης, Γκίτσης (77' Μπαμιόγλου), Ντε Νικολό (46' Νικολούδης), Πέδρο (70' Γκασίδης), Λεπενιώτης, Μίσκου, Γεωργακόπουλος.

Last modified onΚυριακή, 05 Ιανουάριος 2020 16:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep