«Ο Καγιούλης θα συνεχίσει ό,τι έχτισε ο Δράκος»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης για τον Καραϊσκάκη και την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό.

Ο προπονητής του Καραϊσκάκη, Απόστολος Χαραλαμπίδης, μίλησε στον Sport 24 Epirus 102.1 για το μεγάλο «διπλό» της ομάδας του απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και για την είσοδο του Νίκου Καγιούλη στην ΠΑΕ.

Αρχικά είπε: “Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη επί ενός αντιπάλου που είναι φαβορί για άνοδο. Το αποτέλεσμα κάνει την ομάδα να αισθάνεται πιο δυνατή και δίνει την ώθηση ώστε η ομάδα αυτή να πιστέψει περισσότερο στις δυνατότητές της γιατί από την αρχή έλεγα πώς αν πιστέψουν σε αυτό που κάνουν, θα είμαστε η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Έχουμε φέρει καλά αποτελέσματα, έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο, αν εξαιρέσουμε ένα τριαντάλεπτο στον Εργοτέλη που δεχθήκαμε τρία γκολ, τα άλλα μας παιχνίδια ήταν ανταγωνιστικά. Πιστεύω στην ομάδα, παίζει ποδόσφαιρο με σταθερή απόδοση και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι. Είναι θέμα δουλειάς. ”

Ποιο στοιχείο ήταν αυτό που έκανε τον Καραϊσκάκη να ξεχωρίσει;
“Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και δύσκολο. Υπάρχουν ομάδες με ιστορία που έχουν κάνει και Σούπερ Λιγκ. Εμείς είμαστε μια ομάδα καινούρια, με μικρή ιστορία (από το 2012) και σίγουρα μας έβλεπαν αουτσάιντερ. Για να γίνει αυτό το σύνολο ευθύνονται οι παλιοί παίκτες που έμειναν στην ομάδα, είχαμε ένα δέσιμο από πέρσι και συν τα παιδιά που ήρθαν φέτος. Αυτή η χημεία, ήρθε να προστεθεί στην δουλειά και βγαίνει αυτό το σύνολο στο γήπεδο. Είναι νωρίς ακόμα. Πιστεύω είναι θέμα δουλειάς.”

Είναι δεμένο το σύνολο των παικτών του Καραϊσκάκη;
“Ναι, έτσι είναι. Είναι δεμένο το σύνολο. Στις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό, δεν είναι δικό μου θέμα, δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, σίγουρα ο Δράκος που αφιερώσαμε τη νίκη έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην ομάδα. Ο άνθρωπος που έρχεται, είναι του ποδοσφαίρου, έχουμε συνεργαστεί λίγο στα Σπάτα και έχω δει το σκεπτικό του στο ποδόσφαιρο και αυτό που έχτισε ο κος Δράκος θα το συνεχίσει ο κος Καγιούλης. Η νίκη μας δίνει ώθηση αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Δουλεύουμε και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. ”

Ποια τα φαβορί της κατηγορίας;
“Δεν έχει ξεχωρίσει κάποια ομάδα. ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων Σμύρνης που έρχονται από την Σούπερ Λιγκ είναι τα φαβορί, αλλά δεν είναι φόβητρο. Οι διαφορές είναι πολύ μικρές και ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.”

Last modified onΤετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2019 17:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep