«Διπλό» στη Ριζούπολη!

Ο Καραϊσκάκης πέτυχε τη νίκη της 8ης αγωνιστικής στην Super League 2, καθώς επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη του φετινή ήττα.

Στο 12ο λεπτό οι Αρτινοί προηγήθηκαν χάρη σε μια λόμπα του Κυβελίδη, αλλά και την κακή εκτίμηση της φάσης από τον Χουάντερσον και τους αμυντικούς του Απόλλωνα.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ισοφάρισε στο 48' με κεφαλιά του Λαρέα και πίεσαν ακόμα περισσότερο για ένα δεύτερο γκολ.

Επενδύοντας στις αντεπιθέσεις, οι φιλοξενούμενοι έκαναν... εξαργύρωση στο 73ο λεπτό, όταν ο Παναγιώτου έκανε το 1-2, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Στο 84’ ο Απόλλων έφτασε κοντά στο 2-2, αλλά ο Μέλκας με τη βοήθεια και του δοκαριού, έσωσε την εστία του σε κοντινή κεφαλιά του Πατράλη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Βάρκας, Βιτλής, Ζησόπουλος, Λαρέα, Λαγός (71’ Πατράλης), Μπλάζιτς, Παυλίδης (46’ Βουό), Καραγκούνης (33’ Μπαστιάνος), Μπεντινέλι, Μαρκόφσκι.

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παναγιώτου, Γιαννιώτης, Χατζηστραβός (90’+5 Χατζηστραβός), Καπίας, Κούστα (81’ Καψάλης), Μέτσε, Μασούρας, Βλάχος, Παπανίκου, Κυβελίδης (90’+2 Αλμπάνης).

Διαιτητής ήταν ο Ανδριανός (Αχαΐας), και βοηθοί του οι Οικονόμου (Αχαΐας), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας), ενώ τέταρτος ήταν ο Λεμπέσης (Πειραιά).

Last modified onΚυριακή, 08 Δεκέμβριος 2019 19:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep