«Ανατρεπτικός» Καραϊσκάκης

Ο Καραϊσκάκης έχανε 0-1 από τον Απόλλωνα Πόντου, αλλά μέσα σε τέσσερα λεπτά σημείωσε δύο γκολ και νίκησε 2-1.

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα κατέκτησε ο Καραϊσκάκης. Μετά το «διπλό» στη Δράμα και την επικράτηση επί του Απόλλωνα Λάρισας, η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη νίκησε 2-1 τον Απόλλωνα Πόντου στην Άρτα, για την 7η αγωνιστική της Super League 2.

Ύστερα από ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις, η ομάδα της Καλαμαριάς άνοιξε το σκορ λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν στο 45' όταν με κεφαλιά του Κοντοέ από κόρνερ του Μπρίτο, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Ο Ολαϊτάν που είχε δεχτεί μαχαιριά την προηγούμενη Κυριακή, έπαιξε βασικός, αλλά στο 26' μετά από τελική που πραγματοποίησε, έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν διαφορετικοί και κατόρθωσαν μέσα σε τέσσερα λεπτά να μετατρέψουν το 0-1 σε 2-1. Ύστερα από διαδοχικές χαμένες ευκαιρίες, στο 73' ο Κυβελίδης με συρτό από πλάγια θέση και αριστερά νίκησε τον Πολίτη. Ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα, σκόραρε εναντίον του. Στο 77' η ομάδα του Χαραλαμπίδη σημείωσε και δεύτερο τέρμα.

Ο Κούστα εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Πολίτη στο σουτ του Αλμπάνη και με σκάψιμο της μπάλας έβαλε την ομάδα του μπροστά. Οι αλλαγές που έγιναν για την ομάδα της Άρτας βοήθησαν σημαντικά. Στα τελευταία λεπτά πάντως η ομάδα της Καλαμαριάς έφτασε κοντά στην ισοφάριση με Μπρίτο (83') και Τσουμάνη (88'), αλλά το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους.

ΣΚΟΡΕΡ: 73' Κυβελίδης, 77' Κούστα - 45' Κοντοές

TO LIVE TOY AΓΩΝΑ

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Α. Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Βλάχος (60' Αλμπάνης), Καπίας, Μασούρας, Τσούτσης (46' Κούστα), Ψιάνος, Κυβελίδης, Χατζηστραβός (91' Καψάλης), Μέτσε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δ. Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Γεωργιάδης, Λουφάκης (87' Τσουμάνης), Αμαραντίδης, Κοντοές, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης (81' Καλογέρης), Πουρτουλίδης, Ολαϊτάν (26' Δαλιανόπουλος), Χασομέρης, Μπρίτο.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Κωτούλας (Κιλκίς), Βρούζος (Πιερίας)

Last modified onΚυριακή, 01 Δεκέμβριος 2019 16:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep