Logo
Print this page

Καραϊσκάκης 11 αποκτημάτων

Η Super League 2 αναμένεται να ανακοινώσει την επικύρωση συμβολαίων για 11 νεοαποκτηθέντες του Καραϊσκάκη Άρτας.

Στην απόκτηση επτά δανεικών και τεσσάρων ελεύθερων προχώρησε ο Καραϊσκάκης Άρτας. Η ΠΑΕ, βέβαια, δεν έχει ανακοινώσει καμία κίνηση (ούτε καν για την πρώτη συγκέντρωση), αλλά έχει εντάξει στο ρόστερ 11 νεοαποκτηθέντες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News η διοργανώτρια αναμένεται άμεσα να ανακοινώσει την επικύρωση των συμβολαίων τους.

Συγκεκριμένα, έχουν αποκτηθεί οι δανεικοί Νίκος Μπουργάνης (22χρονος τερματοφύλακας από ΠΑΟΚ), Τάσος Μελετίδης (20χρονος μέσος από τον ΠΑΟΚ), Ζήσης Χατζηστραβός (20χρονος μέσος από ΠΑΟΚ), Δημήτρης Νταλακούρας (20χρονος μέσος από τον Παναιτωλικό), Δημήτρης Γιαννιώτης (20χρονος αμυντικός από τον Παναιτωλικό), Χρήστος Αλμπάνης (20χρονος μέσος από τον Αστέρα Τρίπολης), Αλέξανδρος Τερεζίου (19χρονος αμυντικός από Αστέρα Τρίπολης).

Ως ελεύθεροι αποκτήθηκαν ο 22χρονος επιθετικός Κρίστιαν Κούστα (πέρυσι δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Αιγινιακό), Νέτι Μέτσε (24χρονος μέσος από τη Νίκη Βόλου), Σπύρος Βλάχος (23χρονος αμυντικός από τον Απόλλωνα Πόντου) και Αλέξανδρος Τσούτσης (28χρονος μέσος από την Καβάλα).

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr