Πρώτο φιλικό Καραϊσκάκη

Ο Καραϊσκάκης Άρτας νίκησε 1-0 την Πρέβεζα. Δοκιμάστηκε ο Αυστριακός Ρότερ, έπαιξε και ο Τσούτσης.

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας έδωσε την Τετάρτη (28/08) ο Καραϊσκάκης Άρτας. Οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν στην Πρέβεζα την ομώνυμη ομάδα και επικράτησαν 1-0 χάρη σε γκολ του Χατζηστραβού στο 65'. Με την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη αγωνίστηκε ο Αυστριακός επιθετικός, Ντομινίκ Ρότερ, ενώ στο ρόστερ αναμένεται να ενταχθεί και ο Αλέξανδρος Τσούτσης.

Ο Ρότερ είναι 29 ετών (08/07/90) με θητεία σε ομάδες της πατρίδας του (Αούστρια Λουστενάου, Φερστ Βιέννα) και τελευταίο του σταθμό την Βίνερ Βικτόρια. Σε ό,τι αφορά στον Τσούτση, ο 28χρονος μέσος είχε πέρυσι 21 συμμετοχές και 11 γκολ με την Καβάλα. Έχει παίξει ακόμα σε Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκό, Χανιά, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ηρακλή Ψαχνών, Γλυφάδα και Εθνικό.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Καπίας, Μασούρας, Γυφτοκώστας, Ψιάνος, Ρότερ, Μέτσε, Τσούτσης. Έπαιξαν και οι : Μελετίδης, Μπουργάνης, Παππάς Δ., Χατζηστραβός, Ζήσης, Νταλακούρας, Γιαννιώτης, Βλάχος, Καψάλης, Κούστα, Τερεζίου, Μαργώνης, Νιούελς.

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2019 22:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep