Αντί ανανεώσεων... διαζύγια

Γιατί αποχώρησαν από τον Καραϊσκάκη Άρτας οι Σεμπάστιαν Χρούσιελ, Αλέξανδρος Μασούρας.

Οι αποδεσμεύσεις άρχισαν νωρίς στον Καραϊσκάκη Άρτας. Με τη μόνη διαφορά ότι αυτές δεν αφορούσαν σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν εκτός πλάνων, αλλά αποτελούσαν μέρος του σχεδιασμού της επόμενης σεζόν. Ο λόγος για τους Σεμπάστιαν Χρούσιελ και Αλέξανδρο Μασούρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News η διοίκηση είχε καταθέσει στον 21 ετών μέσο Μασούρα και τον 22χρονο αμυντικό Χρούσιελ να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους. Μάλιστα, η προσφορά αφορούσε σε συμβόλαια με αυξημένες αποδοχές, κάτι που αρχικά αντιμετωπίστηκε θετικά από τους δύο ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, τη Δευτέρα (08/04), οπότε οι διοικούντες περίμεναν την υπογραφή νέων συμβολαίων, αμφότεροι φέρονται ότι ζήτησαν επιπλέον χρόνο για να εξετάσουν άλλες προτάσεις. Πρόσφατα, άλλωστε, εμφανίζονταν να είναι στις μεταγραφικές λίστες άλλων ΠΑΕ.

Η εξέλιξη αυτή έφερε την αντίδραση του ιδιοκτήτη, Οδυσσέα Δράκου. Με απόφασή του, λοιπόν, οι Μασούρας, Χρούσιελ τέθηκαν εκτός ομάδας και, μάλιστα, κλήθηκαν να λύσουν τα συμβόλαιά τους. Ο πρώτος φέτος είχε 19 συμμετοχές και 1 γκολ και ο δεύτερος 16 συμμετοχές. Για πρώτη φορά στην καριέρα τους έπιασαν διψήφιο αριθμό αγώνων στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Με απόφαση της Διοίκησης της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας τέθηκαν εκτός ομάδας οι ποδοσφαιριστές Σεμπάστιαν Χρούσιελ και Αλέξανδρος Μασούρας. Οι δύο ποδοσφαιριστές κλήθηκαν να λύσουν τα συμβόλαιά τους και να αποχωρήσουν. Δεν θα πρωτοτυπήσουμε αλλά η αχαριστία έπρεπε να αποτελεί ποινικό αδίκημα…».

Last modified onΤρίτη, 09 Απρίλιος 2019 01:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep