«Είδε πώς χάσαμε...»

Με τη διαιτησία του αγώνα με τον Βόλο τα είχε ο προπονητής του Καραϊσκάκη Άρτας, Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Ο Καραϊσκάκης Άρτας έπρεπε να βγει νικητής από τη μάχη με τον Βόλο όπως δήλωσε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Ο τεχνικός των «πράσινων» συνεχάρη τους παίκτες του, αλλά αναφερόμενος στο πέναλτι που πήρε η ομάδα της Μαγνησίας είπε: «Δυστυχώς είδε ο κόσμος πώς χάσαμε». Αναλυτικά ανέφερε:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, ήταν η δική μου. Το πλάνο μας βγήκε πάρα πολύ καλά. Πιέσαμε πάρα πολύ τον αντίπαλο, είχαμε ευκαιρίες αρκετές, καλή απόδοση και στα 90 λεπτά. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς είδε ο κόσμος πώς χάσαμε.

Θα σταθώ στην απόδοσή μας. Η ομάδα μας έχει πολλές δυνατότητες. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά, να πιστέψουμε πιο πολύ στους εαυτούς μας και τους χαμένους βαθμούς θα τους πάρουμε σε κάποιο άλλο παιχνίδι».

Ο Μανώλης Στεφανάκος είπε:

«Για ένα ακόμα παιχνίδι χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα ή σχεδόν καθόλου χάσαμε τους βαθμούς. Ήμασταν κυριάρχοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό όπως γίνεται σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

Σιγά σιγά θα βρούμε τα πατήματά μας, θα πιστέψουμε στους εαυτούς μας και θα πάρουμε τους βαθμούς που τόσο χρειαζόμαστε για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις και να αναπνεύσουμε βαθμολογικά».

Last modified onΔευτέρα, 11 Φεβρουάριος 2019 11:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep