Συμφώνησε με Μέλκα! (pic)

Ο Ηλίας Μέλκας, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, επιστρέφει στον Καραϊσκάκη Άρτας. Ανακοινώθηκαν ακόμα δύο ξένοι.

Σε μία κίνηση - έκπληξη προχωρά ο Καραϊσκάκης Άρτας στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, οι «πράσινοι» έδωσαν τα χέρια με τον Ηλία Μέλκα και ο 29χρονος τερματοφύλακας γυρνά έπειτα από έξι μήνες σε γνώριμο περιβάλλον.

Ο Μέλκας την περσινή σεζόν ήταν βασικό στέλεχος της πορείας του Καραϊσκάκη και υπερασπίστηκε την εστία του σε 25 αγώνες πρωταθλήματος. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Πανσερραϊκό, Αναγέννηση Καρδίτσας, Εθνικό Γαζώρου, Κόρινθο και Ηρακλή. Η έλευσή του, πάντως, δεν σημαίνει ότι ο Καραϊσκάκης θα αποδεσμεύσει άλλο γκολκίπερ. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα συνεχίσει για το υπόλοιπο της σεζόν με τέσσερις στον άσο.

Ανακοινώθηκαν Μπαντέ, Βάρθενα

Η ομάδα της Άρτας την Πέμπτη (31/01) οριστικοποίησε την απόκτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών. Ο πρώτος είναι ο Ισπανός με καταγωγή από τη Γκάμπια, Ελχατζί Μπαντέ Καντέ που μετείχε εδώ και ημέρες στις προπονήσεις. Η έλευσή του δυναμώνει ακόμα περισσότερο τη γραμμή κρούσης. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον επιθετικό, Elhadji Bandeh Kandeh. Ο 28χρονος (02/08/1990) Ισπανός ποδοσφαιριστής, με καταγωγή από την Γκάμπια, έρχεται για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας μας.

bande

Ο υψηλόσωμος (1,95 μ.) φορ τον τελευταίο 1,5 χρόνο φορούσε τη φανέλα της Ισπανικής, Sant Andreu. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα σε: Jupiter, Martinenc, Prat και Cerdanyola. Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 9. Elhadji, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας!

Η ΠΑΕ, τέλος, ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Κουβανό αμυντικό μέσο, Γκιγέρμο Βάρθενα Μπλάθκεθ. Η ανακοίνωση για τον 25χρονο:

«Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ακραίο αμυντικό-μέσο, Guillermo Barcena Blazquez. Ο 24χρονος (19/02/1994) ποδοσφαιριστής, γεννημένος στην Κούβα, έχει Ισπανικό διαβατήριο, καθώς τα τελευταία χρόνια διαμένει στην Ισπανία. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Ισπανικές, Tecnofutbol και Gava. Στην ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 2. Guillermo, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας!».

Last modified onΠαρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2019 03:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep