Πέταξε έξω... τον Καραϊσκάκη

Ο ΟΦ Ιεράπετρας με γκολ του Μαρτσάκη επικράτησε 1-0 και άφησε εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Ελλάδος τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Ο ΟΦ Ιεράπετρας ήταν πολύ καλύτερος από τον Καραϊσκάκη Άρτας και πήρε μια ιστορική πρόκριση πραγματοποιώντας μια ακόμη έκπληξη για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα της Κρήτης μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι στο Παγκρήτιο, αιφνιδίασε τον αντίπαλό της και στη συνέχεια έχασε αρκετές ευκαιρίες για να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ.

Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου έκανε τη δική της αντεπίθεση στο τελευταίο 20λεπτο, όπου στένευαν τα περιθώρια, αλλά το άγχος και η καλή λειτουργία της άμυνας του ΟΦ Ιεράπετρας έκαναν δύσκολη τη δημιουργία φάσεων.

Όλα κρίθηκαν στο 4ο λεπτό, όταν σε αντεπίθεση ο Τοπούζης πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και έβγαλε κάθετα στον Μαρτσάκη που από δεξιά πάτησε περιοχή και με διαγώνιο σουτ σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και την πρόκριση. Ο Καραϊσκάκης προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα και στο 7ο λεπτό ο Ματθαίου έκανε σουτ διαγώνια στην περιοχή, το οποίο πέρασε άουτ.

Στο 65ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Ψιάνου μετά από υπόδειξη οφσάιντ. Ακολούθησε διακοπή, αφού αρχικά ο διαιτητής Τσαγκαράκης (Χανίων) έδειξε σέντρα, αλλά μετά από διαβουλεύσεις και έντοντες διαμαρτυρίες άκουσε τον επόπτη Αναστασάκη και το ακύρωσε!

Με αυτό το αποτέλεσμα υπάρχει τίθεται πλέον και θέμα αποχώρησης του Σάκη Παπαβασιλείου από τη θέση του προπονητή του Καραϊσκάκη Άρτας, αλλά όλα θα κριθούν στις συζητήσεις που θα έχει με την διοίκηση της ομάδας τις ερχόμενες ημέρες.  

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ - ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΆΡΤΑΣ  0-1 

ΓΚΟΛ: 4’ Μαρτσάκης  

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Αναστασόπουλος, Μίγγας, Κορομηλάς, Πότσι, Μπλέντι Μούτσα, Καλημέρης (74’ Χίσι), Τοπούζης, Μ. Παπαδόπουλος, Πυθαρούλης (79’ Τζελέπης), Μαρτσάκης (85’ Μηνάς).

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Στεφανάκος, Καραγιαννίδης, Μαχαίρας, Χούσος, Λίτσκας, Παπαδόπουλος (79’ Άλεξιτς), Μπεκατώρος (24’ Παναγιώτου), Καπίας, Ψιάνος, Παπανίκου, Ματθαίου (57’ Κάκκο).

Last modified onΔευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2018 13:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep