Logo
Print this page

Ανακοίνωσε επίσημα Λουκίνα

Ο Γιάννης Λουκίνας είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα και από τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League. Ο Γιάννης Λουκίνας είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα και από τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Γιάννη Λουκίνα και ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του.

[googlead][/googlead]
Με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Super League ο Γιάννης Λουκίνας. Ο 27 ετών επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων, θα φορά το νούμερο 25 και δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος για το νέο βήμα στην καριέρα του. Στο φετινό πρωτάθλημα της Football League σημείωσε 11 τέρματα σε 28 συμμετοχές με τον Καραϊσκάκη Άρτας. Η ανακοίνωση της μεταγραφής βγήκε την ώρα που αγωνιζόταν η ομάδα της Άρτας στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο, αλλά ο Γιάννης Λουκίνας δεν είχε ακολουθήσει την αποστολή λόγω προβλήματος τραυματισμού. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
«Συνεχίζοντας την ενίσχυση της ομάδας μας, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό Γιάννη Λουκίνα. Ο Γιάννης έχει παίξει στις ομάδες του Πανιωνίου, της Καλλονής, των Χανίων, του Ηρακλή και της ΑΕ Καραϊσκάκης. Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 25 και υπέγραψε για 2 χρόνια.

Οι πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω τη συνεργασία με την ομάδα του ΠΑΣ, θέλοντας να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, τον προπονητή της ομάδας κ. Πετράκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο. Είναι τιμή μου να παίζω για μία ομάδα σαν τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την ιστορία που έχει, και περιμένω το ντεμπούτο μου στο Ζωσιμάδες για να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό».

Last modified onΠέμπτη, 17 Μάιος 2018 00:22
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr