Έρχεται -3 για Καραϊσκάκη Άρτας

Απορρίφθηκε το αίτημα αναβολής των Πράσινων στην αίτηση ενεργοποίησης του Τέλη Καραγιαννίδη. Έντονη αντίδραση από τον δικηγόρο της ΠΑΕ.

Ενεργοποίηση ποινής -3 βαθμών θα ανακοινώσει σύντομα το Διαιτητικό Δικαστήριο για τον Καραϊσκάκη Άρτας και για οφειλές στον Τέλη Καραγιαννίδη. Και αυτό γιατί το δεύτερο αίτημα αναβολής της ΠΑΕ απορρίφθηκε εν μέσω μεγάλης έντασης στην εκδίκαση που έγινε στις 11 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο νομικός Παναγιώτης Λιακόπουλος κατέθεσε αίτημα αναβολής, τόσο στην αίτηση ερμηνείας και διόρθωσης, όσο και στην αίτηση ενεργοποίησης του ποδοσφαιριστή. Προσκόμισε, μάλιστα, ιατρικές βεβαιώσεις σύμφωνα με τις οποίες ο δικηγόρος που χειριζόταν την υπόθεση, Δημήτρης Λιακόπουλος επρόκειτο να ακολουθήσει θεραπεία ιωδίου.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Καραγιαννίδη, Πάρης Ατλαμάζογλου δεν συναίνεσε και ανέφερε:

«Δεν γνωρίζω τίποτα. Η ΠΑΕ δεν συμμορφώθηκε με την απόφαση. Η αίτηση κατατέθηκε 5 Νοεμβρίου, ορίστηκε δικάσιμος στις 7 Δεκεμβρίου και τότε χωρίς να ενημερωθώ ήρθε εδώ η ομάδα και είπε ότι άλλαξε δικηγόρο μετά από 10 χρόνια. Δεν πρόκειται να πληρώσει αν δεν υποχρεωθεί. Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει πάρει ευρώ».

Το αίτημα αναβολής απορρίφθηκε, αφού ήταν το δεύτερο και τότε ο Παναγιώτης Λιακόπουλος αντέδρασε έντονα, λέγοντας προς τον πρόεδρο της έδρας:

«Δεν μπορώ να ανεχτώ τέτοια συμπεριφορά από τον συνάδελφο. Παραβιάζει τον κώδικα δεοντολογίας. Να έφερνα χαρτί οσφυαλγίας; Τι ζητάω; Να έρθει μετά από 15 ημέρες ο δικηγόρος που χειρίζεται την υπόθεση. Είναι ανήκουστο. Μέχρι και στον Άρειο Πάγο θα έδιναν αναβολή για ένα τέτοιο αίτημα. Θα βλέπετε από εδώ και στο εξής με τι αιτήματα αναβολής θα έρχομαι».

Ο πρόεδρος ρώτησε τον δικηγόρο της ΠΑΕ αν θα παρασταθεί και εκείνος απάντησε: «Είμαι παρών ως... γλάστρα». Ο Ατλαμάζογλου από την πλευρά του ζήτησε απόφαση το συντομότερο δυνατό, γιατί ο Καραϊσκάκης Άρτας κινδυνεύει να υποβιβαστεί.

Last modified onΠαρασκευή, 21 Ιανουάριος 2022 12:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep