«Υπερήφανος για τα παιδιά»

Ο Γιάννης Μάγγος δήλωσε ότι ο Καραϊσκάκης έφτασε στην πηγή, δίχως να τα καταφέρει.

Ο Καραϊσκάκης υποβιβάστηκε αγωνιστικά μετά την εντός έδρας ήττα (0-3) από τον ΟΦΙ και τη νίκη (1-2) της Δόξας επί της Παναχαϊκής. Ο προπονητής των Αρτινών, Γιάννης Μάγγος, δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον ΟΦΙ, γιατί κέρδισε δίκαια σήμερα, ήταν πολύ καλύτερος. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί, όπως είχαμε συνηθίσεις τις προηγούμενες αγωνιστικές και δίκαια χάσαμε. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου, είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά, για την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές γιατί σε όλο το πρωτάθλημα κερδίζαμε τίμια και χάναμε γιατί δεν είχαμε καλή απόδοση. Είμαι υπερήφανος γιατί εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου θα περπατάω με ψηλά το κεφάλι, χωρίς να έχει χαθεί ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια από κάποια παράξενα αποτελέσματα.

Υπερήφανος για την ομάδα. Στα τελευταία επτά παιχνίδια κάναμε το κάτι παραπάνω για να σωθούμε αγωνιστικά, πήγαμε να καλύψουμε έντεκα και οκτώ βαθμούς , από Τρίκαλα και Δράμα, αντίστοιχα, φτάσαμε στην πηγή, φτάσαμε στον πόντο. Συγχαρητήρια σε ποδοσφαιριστές και διοίκηση που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, που ήταν φερέγγυοι και τίμιοι απέναντί μας και στον κόσμο. Το βασικό είναι ότι έχουμε ψηλά το κεφάλι μας. Θεωρώ ότι του χρόνου θα είμαστε ξανά στη Super League 2.

Για την εικόνα της ομάδας στο τελευταίο ματς:
«Αφήσαμε την τύχη από τα χέρια μας στη Λάρισα και ισοφαριστήκαμε στο τέλος και περιμένουμε το τελευταίο παιχνίδι και μαζί με τα άλλα αποτελέσματα, όλη η Ελλάδα γνώριζε ... Έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι ρεαλιστής, οπότε με τι ψυχικά αποθέματα σήμερα να μπορείς να παίξεις; Γι' αυτό και η εικόνα αυτή. Κάποια στιγμή το δίκαιο και το τίμιο, θα δικαιωθεί. Θα έρθει η δικαίωση για τα παιδιά μας, που για 27 ματς ήταν όλα σωστά κερδίζαμε τίμια και χάναμε γιατί δεν ήμασταν καλοί και όχι επειδή κάποιοι άλλοι δε σεβάστηκαν φανέλες και κόσμο που είναι από πίσω και είναι κρίμα." Για το μέλλον: "Θεωρώ του χρόνου στη Super League 2, θα είναι ξανά ο Καραϊσκάκης. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep