Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Επιστροφή… χωρίς Κουρμπανά

Ο Νίκος Κουρμπανάς δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της Καλλιθέας τη Δευτέρα (03/04).

Επιστροφή… χωρίς Κουρμπανά

Σε γαστρεντερίτιδα απέδωσαν στην ΠΑΕ Καλλιθέα την απουσία του Νίκου Κουρμπανά από τις εξέδρες του «Ελ Πάσο» την Κυριακή (02/04). Το ρεπορτάζ του FL News, πάντως, αναφέρει ότι ο έμπειρος τεχνικός δεν έδωσε το «παρών», ούτε στην προπόνηση της Δευτέρας (03/04). Η έναρξη της προετοιμασίας είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (06/04) στο Δημοτικό Στάδιο και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αν ο ίδιος επιστρέψει στις υποχρεώσεις των «κυανόλευκων».

Στην αθηναϊκή ομάδα έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Τσαμούρη στο ματς με τη Λαμία. Εκτός από το πέναλτι που έδωσε στους φιλοξενούμενους, η Καλλιθέα εξέφραζε παράπονα και για μία φάση στο 17′, όπου ζήτησε αποβολή του Αναστασιάδη για χτύπημα στον Ντιακιτέ.

Σημειώνεται ότι το σχήμα των «κυανόλευκων» είχε αρκετές αλλαγές. Ο Καντέ πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού, εκτός αποστολής έμειναν οι Μπέλης, Τσίπρας, Τσώνης, Γκίνη και στον πάγκο έμειναν οι Σταυριανός, Λεβέντης, Σμυρλής, με τον τελευταίο να περνά ως αλλαγή στις καθυστερήσεις.

Ενόψει Άρη, τέλος, ο Κατσικογιάννης είναι τιμωρημένος, ενώ ο Πινιώτης ταλαιπωρείται από σφίξιμο στον προσαγωγό.

[googlead][/googlead]