Logo
Print this page

«Να ξεκινήσουμε αρχές Φλεβάρη»

Την δική του τοποθέτηση σχετικά με το πρωτάθλημα της Football League, έκανε ο διοικητικός παράγοντας της Καλλιθέας, Μάριος Μπίλιος.  

Για την επανέναρξη της Football League μίλησε ο διοικητικός παράγοντας της Καλλιθέας, Μάριος Μπίλιος τονίζοντας πως το πρωτάθλημα θα πρέπει να αρχίσει τον Φλεβάρη αν η πολιτεία θέλει να βοηθήσει τις ομάδες που βρίσκονται σε αυτό. Παράλληλα, έδειξε ότι στηρίζει την προσπάθεια του πρόεδρου της λίγκας, Λεωνίδα Λεουτσάκου για την - όσο το δυνατόν - άμεση επανέναρξη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η δίκη μου αποψη είναι οτι αν η πολιτεία εχει σκοπό να βοηθήσει τις ομαδες σε καποια κομματια οπως το υγειονομικό και τις μετακινησεις το πρωταθλημα της Football League πρεπει να ξεκινήσει στις αρχες Φεβρουαριου.

Ο κυριος Λεουτσάκος οντως κάνει τις προσπαθειες που πρέπει αλλα ειναι δύσκολο το έργο του να είμαστε ρεαλιστές. Εξασφάλισε καποιες συμφωνίες είτε μεσω στοιχήματος είτε αποότα τηλεοπτικα που για την εποχή δεν ειναι καθόλου ασχημες. Απο την αλλη διαβάζοντας τις δηλωσεις του κυριου Παλτόγλου και βλεποντας το τοπίο στη χώρα δεν καταλαβαινω και τις επιθεσεις που δεχτηκε,ρεαλιστικά μίλησε,και πρεπει να λαμβανονται σοβαρα οι απόψεις ανθρωπων που εχουν ματώσει οικονομικά για την τρέλα τους είτε συμφωνουμε είτε όχι».


Πηγή: soccerlive.gr

Last modified onΚυριακή, 10 Ιανουάριος 2021 12:28
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr