«Έχουμε και ομάδα και λεφτά...»

Τέλος στις υπόνοιες περί οικονομικής δυσχέριας της ΠΑΕ Καλλιθέα, έβαλε ο πρόεδρος της ομάδας, Σπύρος Παπαδόπουλος. 

Με αφορμή τις δηλώσεις των «ισχυρότερων» παραγόντων της κατηγορίας (Παλτόγλου, Μαρτσούκου, Μαρτίνη, Πρασσά) σχετικά με το ποιές ομάδες μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος, ο πρόεδρος της Καλλιθέας, Σπύρος Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε πως η ομάδα του συγκαταλέγεται σε εκείνες που μπορούν να καλύψουν τα έξοδα της Football League. Αναλυτικά:

«Από τα λεγόμενα κάποιων, βγαίνει το συμπέρασμα πως η Καλλιθέα  έχει οικονομικά προβλήματα ή πως αδυνατεί να κάνει μοριακά τεστ πριν και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος της Football League. Αυτό δεν είναι φυσικά αλήθεια καθώς η Καλλιθέα δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα, δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα, έχει φτιάξει μία πολύ δυνατή ομάδα τόσο με τον Γιάννη Τάτση, όσο και με τον νέο μας προπονητή και περιμένουμε και εμείς τώρα την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League. Φυσικά και θέλουμε να παίξουμε και θα είμαστε έτοιμοι   στην πρεμιέρα, όποτε και αν αυτή συμβεί…» ανέφερε αρχικά.

«Εμείς ήμασταν έτοιμοι και οικονομικά, από το καλοκαίρι, όταν υπολογίζαμε περί τις 500.000 με 600.000  ευρώ το μπάτζετ κάθε ομάδας στην FL, ε, δεν θα είμαστε έτοιμοι τώρα που τα έξοδά μας για ένα πρωτάθλημα των 4-5 το πολύ μηνών θα έχουν μειωθεί κατά το ήμισυ  και μάλιστα χωρίς  (τότε) να έχουμε υπολογίσει τα χρήματα που θα πάρουμε από το στοίχημα. Αντίθετα, κυρίως για υγειονομικούς λόγους, την μη επάρκεια των γηπέδων, ειδικά στην Αθήνα, πολύ δύσκολο έως αδύνατον θεωρώ να ξεκινήσει πάλι η Γ’ Εθνική και τα τοπικά», δηλώσε στη συνέχεια πρωτού συμπληρώσει:

«Έχουμε ένα υπέροχο γήπεδο, με τον καλύτερο ίσως αυτή την στιγμή αγωνιστικό χώρο στην Ελλάδα, ένα Δήμαρχο που είναι συνέχεια στο πλευρό μας και μάλιστα μας έχει παραχωρήσει και το βοηθητικό στην Βάρη για να προπονείται η ομάδα μας, το έχει νοικιάσει για εμάς ο Δήμος, ενώ ο Γιάννης Τάτσης, τους δύο μόνο μήνες που έμεινε σε εμάς, έκανε μία άριστη δουλεια και μας σοβάρεψε στον αγωνιστικό μας τομέα και μας οργάνωσε σε επαγγελματικά επίπεδα. Καλή του επιτυχία πλέον στην Λάρισα και στην Super league. Τέλος σας λέω, έτσι όπως τα καταφέραμε πέρυσι και πήραν το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια της Σαντορίνης, που είχε χαλάσει ένα κάρο λεφτά, έτσι θα τα καταφέρουμε και φέτος στην Football League. Και τα φιλικά που προλάβαμε να δώσουμε μέχρι την διακοπή, νομίζω πως τα λένε όλα…». 

Πηγή: sportstonoto.gr

Last modified onΤετάρτη, 30 Δεκέμβριος 2020 13:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.