Τάτσης: «Πήρα και έδωσα αγάπη»

Το «ευχαριστώ» του Γιάννη Τάτση στην Καλλιθέα.

Ο Γιάννης Τάτσης έχει πιάσει ήδη δουλειά στην ΑΕΛ και με δήλωσή του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Καλλιθέα για την, έστω σύντομη, συνεργασία που είχαν οι δύο πλευρές. Ο πρώην πλέον προπονητής των Κυανόλευκων ανέφερε:

«Στην Καλλιθέα δεν υπήρχε μόνο επαγγελματισμός αλλά και συναίσθημα. Οι Διοικούντες (Σπύρος Παπαδόπουλος, Άγγελής Μπούτας, Μάριος Μπίλιος), ο Ανδρέας Μπονόβας και όλοι οι άνθρωποι των γραφείων και του γηπέδου κάνουν μεγάλη προσπάθεια τηρώντας τις υποχρεώσεις τους και με το παραπάνω, δείχνοντας στην καθημερινότητα και το συναίσθημα τους που έχουν για τον σύλλογο.

Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω τη Διοίκηση, γιατί ήταν συνεπής σε ό,τι είχαμε συμφωνήσει. Βρήκα στην ομάδα εξαιρετικούς χαρακτήρες και ικανότατους συνεργάτες και ποδοσφαιριστές, με τους οποίους δουλέψαμε πολύ καλά δύο μήνες.

Λόγω της αμφίβολης συνέχειας του πρωταθλήματος της διακοπής προπονήσεων αυτό δεν συνεχίστηκε. Τόσο σαν παίκτης δύο χρόνια, όσο και σαν προπονητής αυτό το μικρό διάστημα πήρα και έδωσα αγάπη».

Last modified onΤετάρτη, 25 Νοέμβριος 2020 21:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.