Logo
Print this page

Αποχαιρέτησε τον Τάτση η Καλλιθέα

Η Καλλιθέα αποχαιρέτησε τον Γιάννη Τάτση που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ.

Αν και η παρουσία του Γιάννη Τάτση στην Καλλιθέα ήταν μικρή χωρίς να προλάβει να κάτσει στον πάγκο της ομάδας σε επίσημο παιχνίδι, οι άνθρωποι της Καλλιθέας έμειναν ευχαριστημένοι από τη συνεργασία, αποχαιρετώντας τον 48χρονο τεχνικό, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Καλλιθέας, Άγγελος Μπούτας:

«Εγώ και οι συνεργάτες μου Μάριος Μπίλιος και Αγγελής Μπούτας αισθανόμαστε τυχεροί που συνεργαστήκαμε έστω και λίγους μήνες με τον κύριο Γιάννη Τάτση.

Είναι αξιοσημείωτο ότι τότε που είχαμε συμφωνήσει το πιθανότερο σενάριο ήταν ότι η Καλλιθέα θα αγωνιζόταν στη SL2. Αφού δεν έγιναν οι δύο όμιλοι στη Super League 2 ο κύριος Τάτσης, κράτησε το λόγο του και δεν έφυγε από την ομάδα. Το λίγο διάστημα που έμεινε στην Καλλιθέα οργάνωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα σε μεγάλο βαθμό ενέπνευσε μία περισσότερο επαγγελματική νοοτροπία σε Διοίκηση και ποδοσφαιριστές.

Του ευχόμαστε τα καλύτερα και κάθε επιτυχία στην ιστορική ομάδα της ΑΕΛ. Ευχόμαστε να τον συναντήσουμε σε μεγαλύτερες κατηγορίες! Όσο αφορά την επόμενη μέρα στο θέμα του προπονητή δεν βιαζόμαστε, λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων και να είναι σίγουροι οι φίλοι της ομάδας ότι θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση».

Last modified onΔευτέρα, 23 Νοέμβριος 2020 16:28
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr