Έγγραφο στη λίγκα

Η Καλλιθέα ζήτησε αναβολή του προγραμματισμένου για την Πέμπτη (07/06) ΔΣ της Football League.

Συμβούλιο με θέμα την επικύρωση της βαθμολογίας και τη λήψη απόφασης σχετικά με το ασφαλιστικό θέμα έχει προγραμματίσει για την Πέμπτη (07/06) η Football League. Ωστόσο, δεν είναι απίθανο αυτό να οδηγηθεί σε αναβολή, όχι μόνο εξαιτίας των πολλών εκκρεμοδικιών που εμποδίζουν την επικύρωση, αλλά και των αιτημάτων ΠΑΕ για μετάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, η Καλλιθέα απέστειλε έγγραφο στη διοργανώτρια αρχή και ζητά αναβολή του συμβουλίου. Υποστηρίζει ότι ο δικηγόρος της αδυνατεί να παραστεί. Υπενθυμίζεται ότι και στο προηγούμενο συμβούλιο η συζήτηση για το ασφαλιστικό είχε μετατεθεί, γιατί αδυνατούσε να δώσει το «παρών» ο νομικός του Απόλλωνα Πόντου, Βαγγέλης Χατζηιωάννου.

Υπενθυμίζεται ότι η Καλλιθέα ήταν αυτή που είχε καταθέσει ενστάσεις, οι οποίες απορρίφθηκαν, σε βάρος της ομάδας της Καλαμαριάς, του Καραϊσκάκη Άρτας και του ΑΟ Τρίκαλα. Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο διαβίβασε τις υποθέσεις στη Football League και εκείνη καλείται να αποφασίσει εάν, βάσει του άρθρου 12 της προκήρυξης, υφίσταται λόγος αποβολής τους. 

Last modified onΤετάρτη, 06 Ιούνιος 2018 01:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep