Φεύγει με 20άδα

Τι ζήτησε ο Νίκος Παντέλης από τους παίκτες της Καλλιθέας. Πού εκτίει ο Μάκο.

Τρίποντο μετά από... 106 ημέρες πανηγύρισε η Καλλιθέα. Η αθηναϊκή ομάδα επέστρεψε στις νίκες σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας και τη Δευτέρα (14/05) ο τεχνικός, Νίκος Παντέλης έδωσε συγχαρητήρια, αλλά τόνισε στους ποδοσφαιριστές του: «Δεν πρέπει το αποτέλεσμα αυτό να είναι πυροτέχνημα. Πρέπει να κατακτήσουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε μέχρι το φινάλε».

Με τους «κυανόλευκους» απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας πήραν τις πρώτες τους συμμετοχές φέτος ο γκολκίπερ, Αλντιόν Πασάι και ο αμυντικός χαφ, Νίκος Κόττας. Βέβαια, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αιγινιακό την Τετάρτη (16/05) τα προβήματα δεν θα λείπουν.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι ο Μπερνάντ Μάκο που έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή του με τον Αιγινιακό και τον ΑΟΧ Κισσαμικό, ενώ απών θα είναι και ο Σεζάι λόγω τραυματισμού στη μύτη. Αμφίβολη είναι και η παρουσία του τραυματία, Θοδωρή Μίγγου.

Η 20άδα θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (15/05) για το Αιγίνιο και σε αυτή θα βρίσκεται ο Γκέρτιν Χοτζάλι που εξέτισε την ποινή του.

Last modified onΤρίτη, 15 Μάιος 2018 23:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep