«Δώστε επιτέλους κάτι κι εσείς...»

Το μήνυμα που έστειλε ο Σταύρος Καρακασίδης στους παίκτες της Καλλιθέας

[googlead][/googlead]

Η Καλλιθέα βρίσκεται στο -13 από τη σωτήρια 12η θέση τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε, αλλά στην ομάδα ποντάρουν στα ανοικτά δικαστικά μέτωπα (κεντρική ασφάλιση και διαδικασία επιτήρησης) για να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Χρειάζεται όμως να κατακτηθούν και βαθμοί στο γήπεδο, αφού αγνοείται η νίκη από τις 28 Ιανουαρίου (3-1 τον Πανσερραϊκό και έκτοτε μόνο δύο «τρίποντα» στα χαρτιά). Γι' αυτό ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Σταύρος Καρακασίδης έσπευσε να στείλει μήνυμα στους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Πέμπτης 10/5 που φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο.

«Μη χάσουμε και την τελευταία ευκαιρία. Εχουμε ελπίδες για την παραμονή. Θα πρέπει όμως να κερδίσουμε τα τελευταία παιχνίδια. Δώστε επιτέλους κάτι κι εσείς σε αυτή την ομάδα. Η φανέλα είναι βαριά. Την έχουν φορέσει σπουδαίοι παίκτες κατά το παρελθόν. Παίξτε για τον εαυτό σας, αλλά και για τη φανέλα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια είναι εντός έδρας. Η Καλλιθέα υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή 13/5 (17:00), μετά επισκέπτεται το Αιγίνιο και κλείνει τη σεζόν φιλοξενώντας Τρίκαλα και ΑΟ Χανιά Κισσαμικό.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep