«Do or die» για την Καλλιθέα

Στο ντεμπούτο τού Νίκου Παντέλη η Καλλιθέα καλείται να διακόψει το αρνητικό σερί 12 αγώνων χωρίς νίκη για να διατηρήσει ζωντανή την ελπίδα σωτηρίας

[googlead][/googlead]

Η Καλλιθέα δεν μπορεί πλέον να αρκεστεί σε ενθαρρυντικές εμφανίσεις και αισιόδοξα μηνύματα. Στο ντεμπούτο τού Νίκου Παντέλη (ανοίγει ο κύκλος της τέταρτης θητείας του) η ομάδα πρέπει να κερδίσει στην Αρτα (14/4, 17:00) τον Καραϊσκάκη για να διατηρήσει ζωντανή την ελπίδα. «Do or die»...

Η Καλλιθέα άλλωστε βρίσκεται στο -12 από τη σωτήρια 12η θέση της βαθμολογίας και καλείται να διακόψει το αρνητικό σερί 12 αγώνων χωρίς νίκη (0-4-8 μετά το 3-1 επί του Πανσερραϊκού στις 28 Ιανουαρίου). Η ψυχολογία στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχει αλλάξει με την έλευση του νέου προπονητή και απομένει να φανεί τι επίδραση θα έχει η παρουσία του πολύπειρου Παντέλη σε επίπεδο αποτελεσμάτων που είναι και το ζητούμενο αυτή τη στιγμή.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Σμυρλής (που εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του), οι τραυματίες Θεοδωράκης, Μήλιος, ο Τσατσόπουλος που προέρχεται από ίωση και ο Βασιλείου.

Στην 21αδα (που προπονήθηκε το πρωί της Παρασκευής 13/4 στο «Ελ Πάσο» και γευμάτισε πριν αναχωρήσει για την Αρτα) συμπεριλήφθηκαν οι: Κουτογλίδης, Πασάι, Ντιακιτέ, Ζεζάι, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Καντέ, Μίγγος, Μάκο, Ταλέντο, Ταμπάκης, Πολιντόρο, Παυλής, Ζυγκερίδης, Τζιτζικαλάκης, Χοτζάλι, Τουρούκης, Βαλμάς, Καρβουνίδης, Γλυνός και Γκέτσι.

Last modified onΠαρασκευή, 13 Απρίλιος 2018 15:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep